Postani član Centra za podršku dojenju – Moja podrška dojenju

Zašto postati član Centra za podršku dojenju – Moja podrška dojenju?

Članstvom stičete veštine, znanje i osposobljavate se da prevaziđete izazove u dojenju kako bi postigli cilj koji ste sebi zadali. Dobijate stručnu besplatnu online pomoć. Besplatnu online pomoć dobijate od strane Tereze Kiš (Miljković), dugogodišnje regionalne savetnice za dojenje.

Savete možete dobiti slanjem svog pitanja u inbox stranice Moja podrška dojenju na Facebook-u ili izuzetno ukoliko nemate nalog na ovoj društvenoj mreži javite se na mail terezamiljkovic@yahoo.com.

Od 12.02.2018. do 01.02.2019. godine besplatne online savete dobijali su uporedo i registrovani članovi i oni koji su se prvi put javili.

Od 01.02.2019. godine PRAVO na BESPLATNE SAVETE imaju SAMO registrovani članovi.
Članarina je simbolična tako da je dostupna svima.

Bez obzira da li ste trudnica, majka koja isključivo doji ili doji uz dodatke druge hrane ili adaptiranog mleka, bez obzira da li dojite ili izdajate i dajete svoje mleko, ili jednostavno znate koliko je dojenje bitno i želite biti deo Moje podrške dojenju, svi ste dobrodošli da budete članovi Centra za podršku dojenju.

Popunite PRISTUPNICU koja se nalazi na dnu teksta, svi podaci su obavezni. Na svoju mail adresu ćete dobiti uputstvo za plaćanje članarine.

Članstvo se računa od datuma prispeća uplate i važi narednih 12 meseci uz mogućnost nastavka novom uplatom za naredni period.

Iznos članarine za period od 12 meseci je:

  • za uplate u dinarima 1000 dinara
  • za uplate iz inostranstva 10 Eur

Da li se uplate vrše samo preko banke?

Uplate je moguće izvršiti na više načina, a detalje ćete dobiti na svoj mail nakon popunjavanja i slanja Pristupnice.

Da li je moguće uplatiti članarinu za nekog drugog (drugaricu, sestru…) DA

U tom slučaju popunite pristupnicu sa podacima osobe kojoj želite uplatiti članarinu, ali stavite svoju mail adresu kako bi Vi dobili podatke za uplatu na svoj mail. Pri uplati popunjavate sve regularno, kao što je opisano u mail,u samo u delu Svrha uplate napišite članarina za i ime i prezime osobe za koju uplaćujete. Obavezan je naravno i poziv na broj koji dobijate u mailu sa uputstvom za uplatu kako bi se sve lepo povezalo.

Da li moram koristiti Facebook za dobijanje odgovora?

NE. Ukoliko nemate nalog na Facebook.com kao registrovan član Centra za podršku dojenju možete pitanja postavljati i na mail adresu dojenje321@gmail.com

Da li mogu kao registrovan član da postavim pitanje za svoju sestru (komšinicu, prijateljicu, kumu….)?

Ne. Pitanja koja postavljate i saveti koje dobijate su isključivo za Vas i Vaše dete. Svaka žena koja ima pitanja vezana za dojenje mora imati i svoj članski broj.

Za sve registrovane članove Cenra za podršku dojenju obezbeđeni su i posebni popusti na druge usluge. U ovom trenutku od dodatnih usluga tu su Video i telefonske konsultacije – dojenje

KLIK NA PRISTUPNICU OTVARA FORMULAR

*svi podaci koje šaljete popunjavanjem Pristupnice biće korišćeni isključivo za evidenciju članstva Centra za podršku dojenju i lakše kontaktiranje članova. Podaci koje šaljete su poverljivi i neće biti dostupni trećim licima.

Poštovana Tereza,
iskreno Vam se zahvaljujem na Vašoj bezuslovnoj podršci. Verujete da ste mi Vi više pomogli nego bilo koji pedijatar.
Mi uskoro punimo 13 meseci i dalje doijimo. Mislim da je jako često s obzirom na uzrast ali je to verovatno navika. Predstoji nam period odvikavanja. Hvala Vam puno i zelimo Vam puno zdravlja,  sreće i uspeha u Vašem radu.

9 thoughts on “Postani član Centra za podršku dojenju – Moja podrška dojenju

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: