10 besplatnih članarina u Centru za podršku dojenju – Čestitamo!

Čista ljubav vrca na sve strane!

Vreme je poklona, a ovi stvarno stižu od srca! Na mail sam dobila sledeću poruku. Malo je skraćena, ostavljena je samo poenta:

“Poštovana Tereza,
Da li biste hteli/mogli da primite donaciju od moje firme na osnovu ugovora o donatorstvu? Članstvo u Vašem udruženju mi nije potrebno, tako da iz tog razloga nisam popunila pristupnicu, ali bih na ovaj način iskazala zahvalnost za dobru informisanost zahvaljujući isključivo pasivnom praćenju Vaše stranice i rada uopšte svojevremeno kada mi je dete bilo u fazi dojenja.
Jeste da je to sad već više godina iza mene, ali mi je zarad drugih jako drago što još uvek postojite i radite na promociji dojenja na našim prostorima. “

Aleksandra Milovanović – Nordia center

S obzirom da se radi o firmi koja ne krši moja pravila rada i kodeks da ne sarađujem sa firmama koje na bilo koji način svojim radom ugrožavaju dojenje, a tu se pre svega misli na ne saradnju sa kompanijama koje se bave proizvodnjom i distribucijom adaptiranog mleka, flašica i sl., vrlo rado sam prihvatila ponuđenu donaciju.

U dogovoru sa vlasnicom kompanije, gospođom Aleksandrom Milovanović, na zajedničko zadovoljstvo odlučeno je da se donirana suma podeli putem besplatnih godišnjih članarina za 10 žena koje budu popunile pristupnicu za dobijanje članstva u Centru za podršku dojenju.

[wp_ad_camp_1]

S obzirom da je taj broj u toku vikenda popunjen, sa radošću obaveštavam da su 10 dobitnica godišnjih članarina u Centru za podršku dojenju koje obuhvataju besplatno online savetovanje kao i popuste za druge usluge koje pruža Centar:

Jelena Stojanović Lazić, Beograd
Mirjana Berić, Beograd
Sandra Malinovic, Prnjavor (BiH)
Maja Bauk, Beograd
Jasmina Bulić, Beograd
Nina Bogicevic, Kruševac
Sladjana Branisavljevic, Sopot
Jelena Loma, Beograd
Marija Ranđić, Beograd
Tatjana Vasilic, Bajina Bašta

Sve dobitnice će biti obaveštene na svoju mail adresu koju su ostavile pri popunjavanju Pristupnice za učlanjenje u Centar za podršku dojenju.

Kaže se da je čovek bogat koliko jezika govori. Firma koja je svojom donacijom omogućila ove članarine se bavi baš jezicima. Konkretno se radi o školi jezika i to ne bilo kojih već meni lično jako interesantnih: norveški, švedski i danski! Skandinavija u malom 🙂 Pored škole jezika radi se i na prevodilačkim poslovima naravno.

Sve detalje o Nordia centru i uslugama koje pružaju možete videti na njihovom web sajtu Nordia senter na adresi www.nordiasenter.com

[wp_ad_camp_1]

I ne samo to, ima tu još detalja jer pored ovog posla, gospođa Aleksandra je i jedan od koordinatora humanitarnog udruženja Prevodilačko srce koje besplatno prevodi dokumentaciju pacijentima u svrhe nastavka lečenja u inostranstvu. 

Divno je upoznati ovakve ljude, humaniste, koji se nesebično daju na svakom koraku. Takva dobrota se vraća, sigurno!

Tereza Kiš
vaša savetnica za dojenje
urednica sajta www.superbeba.com

Podjeli:

Odgovori

error: Content is protected !!