18. maj, Beograd, Konferencija Baby friendly 2015 – ne prisustvujem konferenciji, razlozi su u tekstu

babyfriendly 2015

VAŽNO OBAVEŠTENJE za sve vas koje ste htele sutra da dođete na Konferenciju u Beogradu – prenosim u celosti mail koji sam malopre poslala i organizatoru:

“Poštovana,
žao mi je ali moram da Vas kao organizatora obavestim o novonastaloj situaciji vezanoj za sutrašnju BF konferenciju u Beogradu.

Moram da izrazim žaljenje i svojevrstan protest zbog činjenice koja se pojavila, a nije je ranije bilo, a to je da je jedan od pokrovitelja konferencije kompanija koja proizvodi, prodaje i promoviše adaptirana mleka Humana.

Sobzirom da sam lično, a i udruženje čija sam predsednica i u okviru kog radim sve aktivnosti vezane za podršku dojenju, potpisnica podrške dojenju u okviru svetske organizacije WABA koja podrazumeva ne prihvatanje poklona ili bilo kakvih donacija od strane kompanija koje proizvode zamene za majčino mleko, prateću opremu kao što su flašice, cucle itd obaveštavam Vas da sutra neću prisustvovati konferenciji.

Ovakvo obaveštenje ću takođe objaviti i na svojoj stranici kako bi žene koje su planirale da dođu bile informisane o mom nedolasku i razlogu istog.

srdačan pozdrav
Tereza Miljković”

Trenutni izgled najave:

babyfriendly header2015 14

Podjeli:

Odgovori

error: Content is protected !!