Beba je nešto što nosiš u sebi devet meseci, u naručju tri godine, a u svom srcu do kraja života.”
Meri Mejson

Drage trudnice,
Nadamo se da uživate ovih dana i da uveliko odmarate pripremajući se za najvažniji posao u životu. Takođe, verujemo da su neke od vas baš ovog leta ostale u drugom stanju i da se raduju druženju nabesplatnoj radionici „Kako do uspešnog dojenja?“  koju zakazujemo za četvrtak 25.8.2016. godine.

Isto mesto, predivna igraonica „Kod zidića“, na Vračaru.
Ista želja, zajedno sa Vršnjačkom savetnicom za dojenje, Terezom Kiš Miljković pružimo najbitniju podršku u zdravom odrastanju mališana.
Na ovom putu bodri nas i Dr Simonida Mitić, predstavnik kompanije New Med, uvoznika Colief Infant Drops, kapi sa enzimom laktaza protiv crevnih grčeva kod beba i Olivera Kapor, predstavnik Baby skin kolekcije Mei lab kompanije.

Drage trudnice,
Kako svaka mama koja učestvuje u organizaciji ove radionice zna iz iskustva koliko nam je važno da vodimo računa i o svom telu nakon porođaja, drago nam je da ugostimo i Sanju Perić, predstavnikaMarena Group Two, uvoznika kompresione odeće.
Svi mi zajedno potrudićemo se da uživate u interaktivnom druženju, opuštenoj atmosferi, prostoru u koji Vam savetujemo da ponesete omiljeno jastuče da možete da se opustite.
Do sada je našu radionicu prošlo preko 200 zadovoljnih trudnica iz Beograda i okoline. Nadamo se da ćete nam se i vi pridružiti.
Broj mesta je ograničen, pa su prijave obavezne.
Igraonica “Kod zidića”, Kursulina 16a, Vračar, Beograd, 25.avgust od 11-14h.
Prijave slati do 23.avgusta na INFO@DECJISAJT.RS

Dečji sajt

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.