Iz arhive, sa jedne od radionica u Beogradu

Draga Tereza,
za mene lično je radionica bila dragocena, a iz razloga što sam se našla u okruženju gde možete bez bojazni od osuđivanja postaviti pitanja koja vas muče, kao i što sam iz prve ruke čula mnogo korisnih saveta. Atmosfera divna, prijateljska, opuštena. Zapravo, najviše me je ohrabrila Vaša energija, smiren pristup i zdrav razum. Pitala sam Vas za probleme kod displazije dojki u vreme pauze, i neopisivo mi je značio Vaš smiren odgovor da se sve da prevazići i da to nije uopšte toliko zastrašujuće kako iz mogu ugla izgleda.
Portal super beba pratim, imam i dosta tekstova sačuvanih u telefonu u slučaju da mi zatrebaju u porodilištu (ako budem imala poteškoća iščitaću ih ponovo, lepo je objašnjeno sve).

Malo me je obeshrabrilo to što kad pritisnem dojku da vidim ima li kolostruma, ne uspeva mi da ustanovim da li ga imam, verovatno mi tehnika nije baš najbolja a i dojke me ionako bole, pa kad pritisnem baš mi je neprijatno… Zapravo taj tehnički deo osećam kao najslabiju tačku, ali nadam se da ću i to prevazići kad bebica bude stigla. Mnogo znači što znam da imam kome da se obratim za pomoć pa se ne uzbuđujem previše 🙂
Po prirodi sam stidljiva, ovo je prva radionica na koju sam se odvažila da odem u svojih 35 godina 🙂
Inspirisali ste me da se i ja aktiviram malo, ako ništa da ne ćutim i promovišem u svom okruženju ono što sam od Vas naučila.
Hvala Vam na pruženoj podršci, sigurna sam da znate koliko nam znači, s obzirom da nam predstoji period pun nepoznanica (kao i rovovske borbe sa medicinskim osobljem 😉 )

Hvala još jednom.
Veliki i srdačan pozdrav,
Snežana

O radionicama: RADIONICE O DOJENJU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.