Ona će u nedjelju, 16. jula od 18 sati u Jaht klubu razgovarati sa zainteresovanim roditeljima o Dojenju i brojevima odnosno uobročavanju, trajanju podoja, napredovanju bebe. Miljković je i autorka sajta Super beba gdje roditelji mogu da pročitaju i saznaju puno važnih informacija o dojenju.

Porto Montenegro je ustupio prostor Jaht kluba u upravnoj zgradi (Dom Vojske) udruženju Roditelji za održavanje Kutka jednom mjesečno, a Kidsland Tivat će za sve mame i tate koji budu prisustvovali obezbijediti poklone.

Udruženje Roditelji poziva zainteresovane roditelje da prijave dolazak putem mail adrese roditeljski.kutak@roditelji.me zbog ograničenog broja mjesta i pripreme dovoljnog broja poklona Kidslanda koji je partner Kutka.

Udruženje Roditelji održava Roditeljski kutak u Podgorici jednom mjesečno, u saradnji sa kompanijom Donator doo. Kroz Roditeljski kutak roditelji mogu da dobiju infomacije o tome šta ih čeka u toku trudnoće, nakon rođenja bebe ali i u vezi sa dojenjem i rastom i razvojem djece i njihovim zdravljem.

Roditeljski kutak se organizuje za roditelje kako bi imali priliku da razgovaraju sa zdravstevnim radnicima važnim za razvoj njihovog djeteta, od ove sedmice biće održavan i u Tivtu.

izvor: roditelji.me

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.