dojenje321@gmail.com

Jubilarna 15. radionica o dojenju u Bogradu

Održana je još jedna uspešna besplatna radionica o dojenju u Beogradu sa 40 divnih trudnica. Ovaj mini jubilej održavanja radionica u organizaciji Dečijeg sajta iz Beograda prošao je u opuštenoj atmosferi, po prvi put u SC Šumice, mestu u kojem je Dečiji sajt  u maju ove godine organizovao prvi Festival dojenja.

Smenjivala se podrška budućim mamama, smejali smo se zajedno, pričali o svojim iskustvima, a pre svega učinili sve da najradosniji momenat, rođenje deteta dočekaju spremne.

“Proći će one mnoge školice, ali ni jedna neće toliko pažnje posvetiti dojenju, kao jedinstvenoj ulozi majke u odgajanju svog mladunčeta.” – reči su Aleksandre Bogdanović, Dečiji sajt.

Kada sve prođe, ono što nas veseli jeste osmeh na licu svih trudnica koje su zadovoljne otišle sa radionice i nas organizatora koji smo se još jednom uverili da činimo pravu stvar, i da u tom pravcu treba i da nastavimo.

Kako bi radionica bila besplatna tu su: Dunav osiguranje sa projektom “Naše dete”, Mama natura homeopatski preparati za decu, Avent (izdajalice, krema za bradavice, niplette), Biosave matične ćelije.

Ukoliko poznajete neku trudnicu ili ste Vi među njima, prijave za besplatne radionice o dojenju su uvek otvorene, a tačan datum održavanja sledeće biće naknadno objavljen na FB stranici Dečijeg sajta. Prijave šaljite putem emaila info@decjisajt.rs

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

error: