Zašto postati registrovan član Centra za podršku dojenju – Moja podrška dojenju?

Kao registrovan član imate pravo na profesionalnu online pomoć za rešavanje problema i izazova na koje majke nailaze i koji su jedan od vodećih uzroka prestanka dojenja.

Savjetodavnu pomoć dobijate od strane Tereze Kiš, dugogodišnje regionalne savjetnice za dojenje, stičete vještine, znanje i osposobljavate se da prevaziđete izazove u dojenju kako bi postigli cilj koji ste sebi zadali. 

O tome da li je i koliko ova vrsta pomoći bila korisna drugim majkama možete pročitati u delu sajta koji se zove Knjiga utisaka, gde su upisane samo neke od pristiglih poruka zadovoljnih majki:

Knjiga utisaka 2019     Knjiga utisaka 2018

Knjiga utisaka 2017     Knjiga utisaka 2016

Knjiga utisaka 2015     Knjiga utisaka 2014

Knjiga utisaka 2013     Knjiga utisaka 2012

Knjiga utisaka 2011

Savjete možete dobiti na više načina u zavisnosti od vaših želja, mogućnosti i tipa članarine koju izaberete.

Ko može biti registrovan član?

 • trudnica,
 • majka koja isključivo doji
 • majka koja doji uz dodatke druge hrane ili adaptiranog mleka,
 • majka koja izdaja mleko i na taj način hrani svoju bebu

i svi ostali koji ovde nisu nabrojani. 

Vrste članstva i šta one obuhvataju

U ponudi su trenutno tri tipa članarine, izaberite onu koja vam odgovara:

STARTNA članarina uključuje

 • Direktna komunikacija sa savjetnicom putem Facebook stranice  “Moja podrška dojenju – Tereza Kiš” ili preko maila ukoliko ne koristite društvenu mrežu Facebook
 • Priručnik o dojenju za trudnice u elektronskom formatu kojeg dobijate direktno na svoju mail adresu

Godišnja članarina: 25 eur – 3000 dinara (UČLANI SE)


OSNOVNA članarina uključuje:  

 • Komunikacija putem Facebook stranice  “Moja podrška dojenju – Tereza Kiš” ili preko maila ukoliko ne koristite društvenu mrežu Facebook
 • Priručnik o dojenju za trudnice u elektronskom formatu kojeg dobijate direktno na svoju mail adresu
 • Jedan startni video ili telefonski razgovor u trajanju do 30 minuta
 • Dve naknadne telefonske konsultacije prema potrebi
 • 20% popusta na radionice o dojenju za majke putem interneta, a za koje se plaća kotizacija

Godišnja članarina: 40 eur – 4800 dinara (UČLANI SE)


EKSTRA članarina uključuje: 

 • Komunikacija putem Facebook stranice  “Moja podrška dojenju – Tereza Kiš” ili preko maila ukoliko ne koristite društvenu mrežu Facebook
 • Priručnik o dojenju za trudnice u elektronskom formatu kojeg dobijate direktno na svoju mail adresu
 • Jedan startni video ili telefonski razgovor u trajanju do 50 minuta
 • Pet naknadnih telefonskih konsultacija
 • 50% popusta na radionice o dojenju za majke putem interneta, a za koje se plaća kotizacija

Godišnja članarina: 70 eur – 8400 dinara (UČLANI SE)

Sve pogodnosti za članove su bazirane na period od godinu dana od uplate članstva. Pogodnosti se ne mogu prenositi na drugo lice i važe isključivo na ime i prezime registrovanog člana. U praksi to znači da se pitanja koja postavljate odnose na vas lično i vaše dete, nije moguće postavljati pitanja vezana za problem koji ima vaša prijateljica, sestra itd. Savjetovanje vezano za dojenje je jako osetljiva tema i nisu sve situacije iste. Bilo bi neodgovorno davati savet ako savetnica nije detaljno upoznata sa problemom koji imaju majka i dete.

Česta pitanja:

Kako izvršiti uplatu preko sajta?

Da li se uplate vrše samo preko banke?

Uplate je moguće izvršiti direktno preko sajta uplatom sa svoje debitne kartice, ili preko PayPal-a, a možete izabrati i opciju da platite na šalteru banke ili pošte. Ukoliko vam je potrebna pomoć oko izbora načina plaćanja javite se na mail dojenje321@gmail.com ili u inbox Facebook stranice za podršku dojenju Moja podrška dojenju – Tereza Kiš

Član postajete tek kada se Vaša uplata članarine evidentira u sistemu, a nakon evidencije o tome dobijate mail sa obaveštenjem.

Da li mogu da budem član i ako ne živim u Srbiji?

Da! Vaše mesto stanovanja nema nikakav uticaj na članstvo. Gde god da živite, u bilo kojoj državi, možete biti registrovan član!

Da li moram koristiti Facebook za dobijanje odgovora?

NE. Ukoliko nemate nalog na Facebook.com kao registrovan član Centra za podršku dojenju možete pitanja postavljati i na mail.

Da li mogu kao registrovan član da postavim pitanje za svoju sestru (komšinicu, prijateljicu, kumu….)?

Ne. Pitanja koja postavljate i saveti koje dobijate su isključivo za Vas i Vaše dete. Svaka žena koja ima pitanja vezana za dojenje mora imati i svoj članski broj. Objašnjenje zašto je to tako je OVDE

Ja sam već član i želim da promenim tip članstva. Da li je to moguće?

Da, moguće je. Javite se na mail dojenje321@gmail.com kako bi se dogovorili oko detalja.

Da li je moguće uplatiti članarinu za nekog drugog (drugaricu, sestru…)

DA! Ukoliko vršite uplatu preko sajta (elektronski) onda u napomeni pri poslednjem koraku popunjavanja podataka napomenite za koga uplaćujete. Ukoliko ne možete da se snađete javite se na mail dojenje321@gmail.com ili u inbox stranice na Facebook-u Mojapodrška dojenju – Tereza Kiš

*svi podaci koje šaljete popunjavanjem Pristupnice biće korišćeni isključivo za evidenciju članstva Centra za podršku dojenju i lakše kontaktiranje članova. Podaci koje šaljete su poverljivi i neće biti dostupni trećim licima.

Poštovana Tereza,
iskreno Vam se zahvaljujem na Vašoj bezuslovnoj podršci. Verujete da ste mi Vi više pomogli nego bilo koji pedijatar.
Mi uskoro punimo 13 meseci i dalje doijimo. Mislim da je jako često s obzirom na uzrast ali je to verovatno navika. Predstoji nam period odvikavanja. Hvala Vam puno i zelimo Vam puno zdravlja,  sreće i uspeha u Vašem radu.
Iskustva majki koje su imale priliku da se konsultuju sa savetnicom možete pročitati u Knjizi utisaka koja se nalazi na ovom sajtu i to za period od 2011. pa na dalje – Knjiga utisaka

2 thoughts on “Detalji članstva – Moja podrška dojenju

 1. Zdravo Tereza,
  Trece dete imam sada od dva meseca, prvo 2005. mesec dana dojenja, vrlo mlada mama neiskusna, drugo dete 2017. tri puna meseca, i trece sada 2021.
  Treca dete sam pokusavala da dojim nazalost bez uspeha, mala je imala 2900kg, po rodjenju zuticu i bula je nejaka da vuce.
  Morala sam da se izmuzavam i dajem joj moje mleko na flasicu, ona je vremenom navikla pa na siku nije htela. Verovatno su vam sve ove price poznate. Poenta je ta da ja imam displazicne dojke, sto znaci da ni pumpica ne moze da izvuce a kamoli beba. Nisam znala da to moze biti problem. Da li i vi mislite tako? Beba ima sada 2 meseca i uglavnom je dohranjujem tj samo joj je jedan obrok moje mleko, toliko uspem da se izmuzem iz obe dojke za celi dan. Vremenom sam imala sve manje i manje mleka. Moje pitanje je gde sam pogresilana i da li displazicne dojke mogu biti prepreka dojenju? Da li je kasno da ista promenim?
  Hvala unapred

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.