Telefonske/video konsultacije mogu da se dobiju u svako doba, naravno na zakazivanje u dogovoru sa savetnicom, ali su postale i sastavni dio Startne i Extra članarine. Pročitajte detalje na sledećem linku: Postani član Centra za podršku dojenju – Moja podrška dojenju

Ukoliko imate nedoumica, dilema vezanih za dojenje ili vam je potrebna podrška, ili ste trudnica koja želi da se informiše o dojenju, za sve to postoji rešenje.

Nema potrebe da čekate radionice. Nema potrebe da izlazite vani po ružnom vremenu. Možete iz topline svog doma, uz kafu razgovarati direktno sa savetnicom za dojenje.

Video poziv ili telefonski poziv, sami izaberite. Individualna ili grupna konsultacija.

Šta je to grupna konsultacija? 

Pod grupnom konsultacijom se smatra svako savetovanje kada je sa jedne strane savetnica, a sa druge bar 3 zainteresovane osobe. Najčešće se radi o nekoj vrsti predavanja preko interneta, korišćenjem video poziva.

Šta podrazumeva individualna konsultacija?

Ona podrazumeva razgovor fokusiran na određen problem i na rešavanje istog ili lično predavanje o dojenju samo za Vas prema Vašim interesovanjima. Svrha konsultacije je razumevanje onoga što će se događati nakon porođaja ili se već događa ako ste se porodili, zatimidentifikovanje teškoća i pružanje podrške u njegovom prevazilaženju.

Individualna konsultacija traje najčešće do 50 minuta, a ako problematika zahteva nešto dužu konsultaciju, može doći do produženja bez dodatne naplate. O tome odlučuje savetnica.

Kako se realizuju konsultacije?

Konsultacije se realizuju online preko aplikacije prema vašem izboru. Izaberite šta vam odgovara: Skype, Viber, WhatsApp… i to kao običan ili video poziv. Pozivi se realizuju isključivo preko internet aplikacija kako se ne bi trošio novac na roming jer smo svi u različitim državama. Naravno pozivi se obavljaju isključivo na zakazivanje u odgovarajućim terminima.

Da li je sve ovo sa pozivima previše komplikovano?

Naravno da nije. Jednostavno je. Dovoljno je da imate mobilni telefon sa aplikacijom koju i inače koristite. Sve što vas brine oko same realizacije poziva slobodno napišite u poruci u okviru formulara za zakazivanje ili u mailu kada dobijete podatke za uplatu. Izaći ćemo u susrtet maksimalno, da bude što jednostavnije.

Šta ako se veza prekine ili moram da prekinem zbog bebe?

Ne brinite, pokušaćemo da uspostavimo vezu i nastavimo razgovor ili ćemo ga nastaviti kasnije u toku dana. Internet zna da bude nezgodan i da veza pukne ali to nije razlog da ostanete bez željenih informacija i pomoći.

Kako mogu zakazati razgovor?

Popunite upitnik za zakazivanje i bićete kontaktirani najkasnije u roku od 24 sata (radnim danima) na svoj mail.

Koja je cena i u koje vreme se mogu zakazati?

Sve informacije o ceni i načinu plaćanja dobijate nakon kontaktiranja savetnice.

Kako se plaća?

Uplate se vrše posle zakazivanja konsultacije, a najkasnije dan pre dogovorenog termina.

Da li mogu da platim elektronski?

Da, ukoliko koristite elektronsko bankarstvo u Srbiji ili Crnoj Gori (aplikacija vaše banke) možete koristiti ovaj način plaćanja. Za ostale države zavisi gde ste dogovorićete se nakon zakazivanja koji je najjednostavniji način.

Hitne konsultacije

Moguće je zakazati i hitnu konsultaciju, danas za sutra, u trajanju do 30 minuta. Cena hitne konsultacije se uvećava za 50% u odnosu na redovnu cenu.

POPUNITE UPITNIK I OČEKUJTE ODGOVOR U NAJKRAĆEM ROKU.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.