Najava – Školica dojenja Tivat, treći ciklus

Školica je podeljena u 4 predavanja u toku meseca, svako predavanje se održava jednom sedmično. Prvo predavanje u ovom ciklusu kreće 12.09.2019. sa početkom u 11h, u prostorijama Doma zdravlja u Tivtu. Sala na spratu između ginekologije i pedijatrije. Sva predavanja su besplatna i traju dva sata.

Planirano vreme za časove je četvrtkom od 11:00 ali UVEK PROVERITE na dežurnom telefonu (068502972, 11-17h) kada će biti prvi čas novog ciklusa kako bi krenuli od početka do kraja jer je to najbolji način da prođete kroz sve planirane teme i predavanja svih predavača.

Školica je namenjena svima, ne samo trudnicama, svi koje interesuje dojenje su dobrodošli, a tu pre svega mislimo na već porođene žene koje doje ili koje žele da se informišu o dojenju za ubuduće, partnri trudnica, prijateljice…

Školica dojenja je mesto susreta i deljenja znanja i iskustava, zato se ne ustručavajte i dođite.

DETALJE predavanja možete videti ovde: http://superbeba.com/2019/08/07/skolica-dojenja-tivat-detalji-predavanja/

Predavači:
Tereza Kiš – vršnjačka savetnica (sva predavanja)
Vera Janjatović – patronažna sestra (gost predavač 12.09.2019.)
dr Bojan Vučetić – ginekolog (gost predavač 19.09.2019)
dr Danica Stevović – pedijatrica (gost predavač 26.09.2019.)
i Željka Stevović – savjetnica u psihoterapiji (gost predavač 03.10.2019.)

Nosilac projekta:
NVO Centar za savjetovanje i lični razvoj
sa partnerskom organizacijom: NVO Moja podrška dojenju

 

Projekat “Školica djenja – Tivat” je podržan u okviru Regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu – ReLOaD, koji finansira Evropska unija (EU), a sprovodi Program Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP).

U Crnoj Gori, ReLOaD program sprovodi se u partnerstvu sa opštinama Tivat, Kotor, Nikšić, Pljevlja i Podgorica.

Ovaj tekst je objavljen u okviru projekta Školica dojenja – Tivat, koji je podržan u okviru Regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu (ReLOaD), koji finansira Evropska unija (EU), a sprovodi Program Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP). Sadržaj ovog teksta, kao i nalazi prikazani u njoj, isključiva su odgovornost NVU Centar za savjetovanje i lični razvoj i ni na koji način ne odražava stavove Evropske unije (EU), Programa Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP), ni opštine Tivat. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: