Rad stranice Moja podrška dojenju, na društvenoj mreži Facebook je karakterističan i može se podjeliti ovako:

Na stranici se objavljuju
edukatvni tekstovi, informativni, zabavni itd. Kada se radi o edukativnim oni su najčešće autorski.
fotografije, sa ili bez vašeg komentara koje šaljete u inbox i dozvolite objavu jer drugačije ne ide na zid. Nije komplikovano, dovoljno je reći da je za objavu, što svakako budete pitani kada je pošaljete.
interesantni linkovi sa drugih stranica podrške dojenju, najčešće šaljive fotografije na temu stranice
povremene ankete u vezi sa dojenjem koje služe za pisanje tekstova/razumjevalje problematike dojenja i sl
povremeno se podjeli besplatna članarina, dvije, tri… u zavisnosti od vaših donacija
vaše priče o dojenju koje šaljete u inbox ili na mail

Na stranici se NE objavljuju
odgovori na postavljena pitanja
fotografije bez dozvole

Šta bi moglo da se objavljuje
 vremenom ako bude sponzorisanih objava to će biti naglašeno. U obzir dolaze proizvodi/usluge koje imaju veze sa temom stranice i ni na koji način ne ugrožavaju dojenje tj ne krši se kodeks zabrana reklamiranja zamjena za majčino mlijeko i sve što on obuhvata. Toga još nije bilo ali ako bude zainteresovanih mail za dogovor je dojenje321@gmail.com

Ko može da postavlja pitanja, kako i gdje?
Svi zvanično REGISTROVANI članovi mogu da postavljaju pitanja, pitanja šalju u inbox, na njih odgovara stručna osoba. Na pitanja se dobija odgovor svakog radnog dana od 8-16h, van ovog radnog vremena isključivo u dogovoru sa majkom ili ako savjetnica ima slobodnog vremena da se uključi i piše. Ko ne koristi FB može da ostvari komunikaciju sa savjetnicom preko maila a ako izabrani tip članarine obuhvata i telefonske pozive onda i putem telefona.

Zato molim sve pratioce stranice da ne postavljaju pitanja na zidu ispod objavljenih tekstova, da se na zidu ne pišu savjeti iz svog iskustva jer su svaka majka i beba različite, jer su sva iskustva različita i ono što jednoj majci pomaže drugoj može da napravi problem. Znači vaša iskustva su jedno, a savjetovanje drugo. Poštujte to molim vas.

➡️ Ukoliko želite da podjelite svoje iskustvo, svoju priči o dojenju, bez obzira kakva je bila, da li je uspješna, manje uspješna, to možete da uradite jednostavno. Napišite svoju priču i pošaljte je na mail sajta dojenje321@gmail.com ili u inbox stranice na FB Moja podrška dojenju – Tereza Kiš

Vaša priča, kao i fotografije koje šaljete, mogu da se objave sa vašim imenom, prezimenom ili anonimno. Na vama je da kažete kako želite. 

➡️Onaj ko želi da svoje probleme sa dojenjem spreči, da ih reši ako ih ima itd. može da se učlani i da ima podršku. Detalje o tipovima članarina i šta oni obuhvataju imate na ovom linku: Članarina – svi detalji

Članstvo je dostupno svima, bez obzira na državu stanovanja, a ako imate dodatnih pitanja u vezi članarina slobodno se javite i dobićete detaljan odgovor.
Cilj nam je isti, da imate najbolju podršku i da uspješno dojite svoje dijete.
Još jednom link sa detaljima članarina: Članarina – svi detalji

Na vama je da ispoštujete sebe i svoje dijete i da obezbjedite sebi kvalitetnu podršku.

vaša Tereza