novembar-beograd-dojenje-2
sa radionice, oktobar 2016.

Izvinite, ipak može, tako što će je pustiti da se odmara, obezbediti joj kvalitetnu hranu, ali sam čin dojenja, koji može biti veoma bolan, i u prvim danima težak, je nešto na šta moramo sve da računamo, i najbolje je da se dobro pripremimo.

Svakako, u našoj zemlji možda najbolju podršku može da vam pruži Vršnjačka savetnica za dojenje Tereza Kiš Miljković, njena spremnost da se druži svakog meseca u Beogradu sa nama, edukuje nove trudnice o onome šta ih čeka, šta su predrasude dojenja, kako da smo sigurni da nam je beba sita i mleko dobro.

U našem timu je i Dr Simonida Mitić, predstavnik kompanije New Med, uvoznika Colief preparata protiv grčeva, kao i Nina Nikolajeva, predstavnik Andrive, kompresione odeće koja pomaže mami da što pre vrati telo u period pre trudnoće.

novembar-beograd-dojenje-newmed
sa radionice oktobar 2016.

Kako smo baš mi mame sklone da od momenta začetka beba brinemo o njihovoj budućnosti, Nikoleta Šubert, savetnik u direkciji životnog osiguranja kompanije Dunav će nam predstaviti projekat “Naše dete” i mogućnost koje nam ovakav vid životnog osiguranja nudi.

novembar-beograd-dojenje

 

Zahvaljujućim svim ovim damama koje čvrsto stoje ispred svojih firmi, prijatelja radionice, ista je besplatna. I trudićemo se da uvek tako bude, jer buduća mama treba da bude informisana, u vreme kada nam demografski podaci ne idu u prilog, kada nam svake godine “ponestane” jedan grad, a budućnost se ne prikazuje kao baš svetla, bar kada je rađanje dece u pitanju. Ako svi mi nešto malo možemo učiniti da ta slika bude lepša, tu smo, ne samo za Beograd, u kome za sada organizujemo radionice, već i ostatak Srbije za koji verujemo da ćemo načeti u neko skorije doba.

[wp_ad_camp_1]

Od samog početka, želja nam je da naša radionica bude i humana, da sve mi okupljene jednom mesečno možda nešto možemo da učinimo za druge, pre svega roditelje koji su se kao i mi sada radovali rođenju deteta, a trenutno imaju neku muku, teško savladivu, za koju im je baš naša podrška potrebna. Prethodne učesnice radionice bile su oduševljene idejom da se lanac ne prekida i da sve one koji dobijaju besplatnu radionicu od nas, zauzvrat učine dobro delo i usreće nekog kome je ova pomoć najpotrebnija. Znamo da je Fondacija Podrži život namenjena najmlađima, da u svakom trenutku se pomoć prikuplja za nekoliko dece u Srbiji, pa smo zato smo odlučili da njihova donatorska kutija bude na našoj sledećoj radionici.
Verujemo da ćemo svi mi na ovaj način prikupiti simbolična iznos koji će biti od pomoći onima kojima je namenjen.

Drage trudnice, prijave za radionicu su putem email adrese info@decjisajt.rs ili FB stranice Dečjisajt
Broj učesnica je ograničen, pa su prijave obavezne.
Vidimo se u Kursulinoj 16a, u igraonici “Kod zidića” 29.novembra od 11-14h

izvor