AKCIJA – „Jedna, dve… knjige na poklon“

jedna dve knjige na poklon

Drage žene, majke, kraljice

pozivam vas da se priključite ideji, akciji ili kako god želite da je nazovete pod nazivom „Jedna, dve… knjige na poklon“!

Zašto:
Umesto slanja novčane donacije pošaljite knjigu jer je svaka od njih pravo blago. Tematika je široka: romani, klasici, zabavne knjige, beletristika, knjige za decu… Šta god vi volite da čitate ili dobijete na poklon dolazi u obzir.

Sve knjige koje pristignu na našu adresu poslužiće nam da budu pokloni u narednom periodu na recimo Stalno otvoren konkurs za izbor najlepše fotografije dojenja ili na budućim konkursima.

Ukoliko pošaljete knjigu koja ima za tematiku roditeljstvo i/ili dojenje, bez obzira da li je na našem jeziku ili je u pitanju strani jezik (engleski, nemački, italijanski…) postaće sastavni deo BIBLIOTEKE udruženja o kojoj će biti više reči naredne godine.

Molim sve vas koji pošaljete pošiljku na našu adresu da se javite nakon slanja kako bi očekivali vaš poklon mailom na office@superbeba.com ili na mail terezamiljkovic@yahoo.com sa naznakom AKCIJA – „Jedna, dve… knjige na poklon“

Kako?
Sve vi koje želite da učestvujete pošaljite jednu, dve… knjige na poklon udruženju Info centar na sledeću adresu:

Info centar
Žiljci bb
37220 Brus

Kada?
Akcija traje do 31.01.2015.

Hvala od srca za svaku knjigu
vaša Tereza Miljković

Podjeli:

Odgovori

error: Content is protected !!