Besplatna radionica za trudnice – podrška dojenju, Beograd

Beograd februar dojenje

Drage buduće mame,

Hvala Vam što ćete našu zemlju obogatiti mladim, zdravim naraštajem. Čestitamo vam na odluci da postanete roditelji i dozvolite da vam pomognemo u jednom od najbitnijih trenutaka brige o vašem potomstvu-dojenju i periodu izlaska iz porodilišta.

Sa svojim partnerima organizujemo prvu besplatnu Radionicu za dojenje u želji da što više mama omogući najkvalitetniju hranu svojim bebama. Kako su razne nedoumice u vezi sa dojenjem beba, i kako je izlazak iz bolnice i početak dojenja poprilično težak period za majku, koji ujedno može biti i veoma bolan, i što je najgore, dovede do odustajanja iz više razloga, odlučili smo da vam pomognemo da istrajete i edukujemo vas koliko je vaše mleko značajno za vašu bebu.

Drage trudnice iz Beograda,

Pozivamo vas na našu prvu radionicu „Podrška dojenju“ zakazanu za 25.2.2016. u 11h u prelepom ambijentu kreativne radionice i rodjendaonice „ Kod zidića“, Kursulina 16a. Družićemo se u opuštenoj atmosferi, imaćemo interaktivnu komunikaciju, a vi se naoštrite-spremite brojna pitanja i potpitanja jer će pred vama biti iskusna dugogodišnja Vršnjačka savetnica za dojenje, Tereza Miljković. Spojićemo teoriju i praksu i od tog momenta do kraja uspešnog dojenja imaćete njenu podršku. Tereza Miljković uspešno vodi FB stranicu „Podrška dojenju“, kao i sajt www.superbeba.com.

Pored dojenja, saznaćete i informacije koje su bitne za zdravlje trudnica, oralne higijene u toku trudnoće, kao i oralne higijene vaših naslednika.
Vaše je samo da nam se pridružite, jer je broj mesta ograničen.

Sve učesnice radionice očekuju i brojna iznenadjenja. Radionicu su podržali FolicPlus, Baby skin kozmetika i Curaprox.

Vaše prijave (ime, prezime, kontakt telefon) možete slati na adresu info@decjisajt.rs ili u inbox naše FB stranice DecjiSajt.

Vidimo se „Kod zidića“!

Podjeli:

Odgovori

error: Content is protected !!