Centar za podršku dojenju – Moja podršjka dojenju

dojenje

Od decembra 2017. godine “Moja podrška dojenju” nastavlja svoj dugogodišnji rad kroz novoosnovani Centar za podršku dojenju – Moja podrška dojenju.

Osnovni ciljevi rada Centra za podršku dojenju su jasni, pružanje maksimalne podrške na sve teme vezane za dojenje.

Centar za podršku dojenju ima svoje sedište u Nišu (Srbija), a od januara 2019. registrovan je i u Crnoj Gori, sa sedištem u Tivtu.

Aktivnosti centra koje obuhvataju svakodnevni rad sa trdnicama i dojiljama se odvijaju preko stranice na društvenoj mreži Facebook na sledećem linku: www.facebook.com/dojenje

Takođe pored FB stranice tu su i prateći Instagram nalog koji se najčešće koristi za podršku objavljivanjem fotografija dojenja od strane majki koje ih same šalju preko DM. Instagram nalog Moje podrške dojenju možete naći na sledećem linku: www.instagram.com/dojenje (@dojenje)

Zaštitni znak Moje podrške dojenju, još od samih početaka rada pod ovim sloganom, je logo koji predstavlja bebu za vreme podoja zaokružen zlatnom trakom i mašnom sa natpisom Moja podrška dojenju:

dojenje

Centar za podršku dojenju – Moja podrška dojenju pruža besplatnu online savetodavnu pomoć svojim članovima. Detalje o tome kako postati član udruženja, kao i popuniti pristupnicu, možete pročitati ovde: Članstvo

O aktivnostima možete čitati ovde: Izdvajamo neke od aktivnosti “Moje podrške dojenju” 

Podjeli:

Odgovori

error: Content is protected !!