Draga Adele informisan izbor poštujem ali ovo je prostakluk

Poštujem izbor svake žene kada je u pitanju izbor da li želi dojiti ili ne. 

Nisam nikada bila neki poseban fan ali Adel je stvarno isfrustrirana žena koja ne zna kako da kontroliše svoje ponašanje… Pre ovako ružnog napada mogla je na vreme da se informiše i da dobije podršku na vreme, a ne da joj sada sve na ovu temu smeta.

OK dojenje zna da bude teško ali ne mora biti teško uopšte. Napasti kampanju podrške dojenju, koristiti  vulgarni rečnik jer je ona “ostala bez mleka sa 9 nedelja” je stvarno preterano!

O tom nestanku mleka može da se diskutuje dosta a svako ko se razume u dojenje zna i zašto je “nestalo mleka” baš tada. Ovde su opšti detalji o tome Skokovi u razvoju a pretpostavljam da je uz skok u razvoju bilo jako mnogo pogrešnih koraka.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=fYpN83DP0zo]

Njene reči: “It’s f*cking ridiculous, and all those people who put pressure on us, you can go f*ck yourselves, alright? Because it's hard. Some of us can't do it. I managed about nine weeks with my boobs.”

“I mean, I loved [using baby formula]. All I wanted to do was breastfeed and then I couldn’t and then I felt like, ‘if I was in the jungle now back in the day, my kid would be dead because my milk’s gone.'”

Draga Adele žao mi je što si ti dovedena u zabludu ali bi bilo korektno da svoje nezadovoljstvo i neinformisanost ne deliš na sve strane šireći dezinformacije…

Osuđivanje majki koje doje ili ne doje

Tereza Miljković

[wp_ad_camp_1]

Podjeli:

Odgovori

error: Content is protected !!