HUG BUG marama za nošenje (i dojenje) bebe

Sigurno ste kao roditelj iskusili trenutke kada ste istovremeno želeli da je vaša beba zbrinuta i zadovoljna, a i da obavite neke neodložne poslove po kući ili van nje. Tada ste osećali intenzivan umor i frustraciju. Deluje teško da se istovremeno kvalitetno brinete o svojoj bebi i vodite svoj život.

Hug Bug marama za nošenje beba je praktična i atraktivna, moderna, a tradicionalna nosiljka koja roditeljima omogućava da budu aktivni dok uporedo na jednostavan način svojoj bebi pružaju maksimalnu udobnost, toplinu, zaštitu, lepši pogled na svet i prijatan podsticaj za razvoj – uključujući je u potpunosti u svoj život. Nošenje beba je prirodni nastavak trudnoće. Ono pospešuje razvijanje odnosa bliskosti, poverenja i ljubavi sa bebom – čineći je spokojnom i zadovoljnom, dok mama i tata stiču veću slobodu i samopouzdanje kao roditelji. Hug Bug marama je od materijala koji sadrži 95% pamuka i 5% likre i može se prati u mašini za veš. Proizvodi se u jednoj veličini koja odgovara svima i u raznovrsnom izboru boja.

Nositi svoju bebu u Hug Bug marami znači učiniti je srećnom i nastaviti svoj život!

Koristeći Hug Bug maramu možete da kuvate večeru umirujući i uspavljujući svoju bebu; da odete na venčanje, u šetnju ili časove plesa nudeći vašoj bebi podsticajnu sredinu za učenje. Možete da je dojite dok telefonirate ili obavljate kupovinu, da vaša beba bude zadovoljna i blizu vas dok se igrate sa svojim malim detetom. Možete da budete u formi šetajući dok vaša beba spava. Konačno, možete da izbegnete nošenje neprirodnih i nezgrapnih plastičnih nosiljki u jednoj ruci, ili sklapanje i rasklapanje kolica, nošenje kolica uz i niz stepenice, ubacivanje u kola i slično.

Kako se ova marama koristi?
Kako nositi bebu?

Za sve detalje i ideje kako koristiti HugBug maramu posjetite njihov zvanični kanal na YOUTUBE-u. Možete preuzeti i Uputstvo za HUG BUG OVDE

Za porudžbine kao i informacije o bojama, isporuci itd, pogledajte HugBug zvanični sajt: OVDE Ne zaboravite pri poručivanju označiti da ste informacije videli na sajtu SUPER BEBA

Voli vas vaša Super beba

Podjeli:

Odgovori

error: Content is protected !!