Smenjivala se podrška budućim mamama, smejali smo se zajedno, pričali o svojim iskustvima, a pre svega učinili sve da najradosniji momenat, rođenje deteta dočekaju spremne.

“Proći će one mnoge školice, ali ni jedna neće toliko pažnje posvetiti dojenju, kao jedinstvenoj ulozi majke u odgajanju svog mladunčeta.” – reči su Aleksandre Bogdanović, Dečiji sajt.

Kada sve prođe, ono što nas veseli jeste osmeh na licu svih trudnica koje su zadovoljne otišle sa radionice i nas organizatora koji smo se još jednom uverili da činimo pravu stvar, i da u tom pravcu treba i da nastavimo.

Kako bi radionica bila besplatna tu su: Dunav osiguranje sa projektom “Naše dete”, Mama natura homeopatski preparati za decu, Avent (izdajalice, krema za bradavice, niplette), Biosave matične ćelije.

Ukoliko poznajete neku trudnicu ili ste Vi među njima, prijave za besplatne radionice o dojenju su uvek otvorene, a tačan datum održavanja sledeće biće naknadno objavljen na FB stranici Dečijeg sajta. Prijave šaljite putem emaila info@decjisajt.rs