Kada se ujedine žene Balkana (i šire) ništa nije teško

Prenosim Vam sledeći komentar koji je na svom FB zidu ostavila (04.09.2013.) Sanja Bajić Molnar a koji me podstakao da ga podelim i na svom sajtu i na taj način upoznam čitaoce sajta sa jednom malenom Miom:

„Na str. Moja podrška dojenju, 24.07.2013.godine javila se Marina-mama koja je 8 dana pre ovog datuma, znaci 16.07. rodila ćerku Miu. Mia je tada imala 892 grama(!!!). Marina veštačkim putem (izadajanje uz pomoć pumpice) održava laktaciju i svaku kap svog mleka nosi svojoj princezi. Mia danas ima 1385 grama-svakodnevno gomila žena na toj stranici pruža podršku Marini. Svakodnevno se gomila žena moli za njih dve i te žene su iz cele bivse YU, a i šire. I te žene su se organizovale i za par dana skupile novac da se Marini nabavi električna izdajalica (onaj ko je to radio – izdajao mleko što ručno što uz pomoć pumpice zna koliko je to teško i naporno, uz el. je malo olakšano). Mia je veliki borac i uzdam se milost Boziju da ce uskoro biti u mamiom naručju.

A ovo sve sam napisala da podsetim sve nas da u ovom pokvarenom vremenu/svetu jos uvek ima Ljubavi i Vere (ove žene su sa područja ex YU i žena koja je oformila ovu grupu na fb Tereza Kiš Miljković je uspela što skoro nikom nije.

E radi ovakvih stvari mi je drago što postoji ovaj fb.

Molim sve moje prijatelje da se večeras pomole (ili pošalju pozitivnu energiju) za Marinu i Miu- to je najmanje što mozemo da učinimo.

Hvala vam!

Kako jedna od njih voli da kaže: PALČIĆ GORE, KAPA DOLE-za Miu

Električna pumpica je zahvaljujući brzoj reakciji članica grupe nabavljena i na putu je ka Marini, a danas smo dobili vest od Marine da je prvi put od Miinog rođenja bila u prilici da je bar na kratko drži u svojim rukama. Zahvaljujem se svim ženama koje su učestvovale u akciji kao i ženama koje su odvojile svoje da se akcija završi uspešno.

Ponosna sam na SVE VAS!

Tereza Miljković

Podjeli:

Odgovori

error: Content is protected !!