Kako sve mala djeca mogu osramotiti svoje roditelje?

osramotiti svoje roditelje

Roditelji se slažu, djeca su najveće blago, ali ponekad nisu naš najbolji P.R, odnosno trudimo ih se naučiti najboljem, a to ponekad u praksi ispadne malo drugačije. Naime, djeca su sklona reći i napraviti stvari zbog kojih se često crvenimo, a mame i tate diljem svijeta izdvojili su svoje „ponižavajuće trenutke“. Prepoznajete li neki od tih trenutaka?

 1. Trogodišnjak uspješno sam ugasio sve svjećice na rođendanskoj torti. Problem je što on nije bio slavljenik. (slavljenik je briznuo u plač)
 2. Super je kad dijete samo nauči otvoriti vrata, ali nije dobro kada to napravi u trenutku dok vršite nuždu uwc-u kafića koji nije prazan.
 3. Vaši prijatelji znaju da je vaš sin sa samo pet godina naučio napisati svoje ime. Zato jer ga je flomasterom napisao na njihovom kauču.
 4. Odveli ste svoje dijete koje ste odviknuli od pelena da vidi Djeda Mraza. Hm, izgleda da ste samo mislili da ste ga uspjeli odviknuti.
 5. Naletjeli ste na poznanicu i vaše dijete glasno pita: „Kako se ova teta zove“. Niste mu mogli odgovoriti jer se ni vi niste mogli sjetiti njezina imena. ..
 6. Vaše dijete nacrtalo je u vrtiću autoportret. Sa začuđujuće točnim i preciznim anatomskim dijelovima.
 7. Vaša kćer saznala je istinu o Zubić vili. I rado ju podijelila s ostalom djecom u vrtićkoj grupi.
 8. Danas ste dva puta morali ići do trgovine: jednom po hranu, a drugi put da vratite slatkiše koje je vaše dijete ukralo jer ste ih odbili kupiti.
 9. Možete kopati rupu, a možete kopati i nos. Ali ne možete kopati tuđi nos. Čekajte, možete! Teta u vrtiću vašeg djeteta rekla vam je da je upravo to učinilo!
 10. Mala susjeda iz kuće do vaše ima novu frizuru. Jako je lijepa, s obzirom da je frizer bilo vaše dijete.
 11. Vaš sin ponosno objavljuje svima na cesti da ima osip na „piši“.
 12. Vaša kćer ponosno pokazuje svima na cesti nove gaćice s mašnicama koje ste joj kupili.
 13. Svekar i svekrva donijeli su djetetu poklon u kojem se nalazi vlak i tračnice. To je pravi trenutak da unuk kaže baki i djedu da mrzi vlakove.
 14. Vaše dijete je napokon naučilo puhati nos! Na žalost, napravilo je to bez maramice!
 15. Opet ste zakasnili u vrtić i ispričavate se teti da vam automobil nije htio upaliti. Srećom, dobro ste podučili dijete da uvijek govori istinu pa ono objasni teti da je automobil upalio, ali da je mama cijelo jutro psovala kako je zaspala.

foto: Wade Morgen
autor: od Ida Alić

Podjeli:

Odgovori

error: Content is protected !!