Klupa za dojenje u Staroj Pazovi

U doba Korone, stižu nam divne vesti iz Stare Pazove! Mlad tim, koji sačinjava trinaest osoba, udružio je svoju energiju, znanje i volju, postavivši prvu u nizu, klupu za dojenje u Staroj Pazovi – oni su Rotaract klub Stara Pazova. 

– Rotaract klub Stara Pazova organizuje humanitarne akcije, koje imaju za cilj unapređenje kvaliteta života lokalne zajednice. Jedna od takvih, bila je i donacija klupe za dojenje Savetovalištu za novorođenčad Doma zdravlja ,,Dr Jovan Jovanović-Zmaj’’ koja predstavlja njhovu prvu humanitarnu akciju u 2021. godini. Članovi kluba su sa zadovoljstvom potvrdili da su na ovu akciju najponosniji. Novčana sredstva za izradu klupe, klub je prikupio na različite načine. Prodajom ukrašenih tegli u sklopu projekta ,,Udomi teglu, usreći majku i bebu’’ tokom zimskih meseci, prikupljen je određeni deo sredstava prodajom ukrašenih tegli, koje su pre toga sakupljali! Svoju zahvalnost ističu prema svom mentorskom klubu, Rotari Stara Pazova, kao i lokalnim preduzetnicima, koji su uvideli značaj ove akcije i obezbedili određene donacije i pomoć u različitim oblicima. 

Klupa je postavljena u čekaonici savetovališta u kome se dnevno pregleda oko 30 beba. Potvrdu za dobro odrađen posao, dala je načelnica službe doktorka Alenka Bojić, koja se zahvalila na korisnoj i lepoj donaciji i istakla da ovo nije prvi put da Rotari i Rotarakt klub organizuju akcije pomoći Domu zdravlja. Iz tog razloga, Rotarakt klub namerava da nastavi sa konkretnom akcijom i donira još ovakvih klupa, zdravstvenim ustanovama širom Opštine Stara Pazova.

Rotarakt klub Stara Pazova, osnovan je u martu 2019. godine. Zajedničkom inicijativom mladih lidera, izgrađen je kohezivan tim sačinjen od talentovanih ljudi, različitih interesovanja i obrazovanja, sa jednim zajedničkim ciljem: Druženje uz služenje!

– Ovom prilikom im čestitamo na uspešnoj realizaciji projekta i želimo im produktivnu budućnost, uz što više ovakvih projekata! 

MARKETING TIM
Rotaract club Stara Pazova


Potrebna Vam je pomoć savetnice? Kliknite za više informacija

Podjeli:
error: Content is protected !!