Maniera i Brolly – gumena obuća za mejke i decu

Modna Tigrova obuća izrađena je od potpuno prirodnih materijala. Sa đonom koji ne proklizava i konstrukcijom koja prati anatomiju stopala, pogodna je za svaku priliku, a u dugim kišnim danima, predstavlja najvažniji deo svake modne kombinacije.

Brolly – modeli čizmica za decu

Gumene čizme Brolly napravljene su od visoko kvalitetnih prirodnih materijala, bezbednog za kupce, koji ne sadrži sirovine i materijale štetne po zdravlje dece. Postavljene su i tople. Noge u njima ostaju suve, telo zdravo, a dete zadovoljno.

Imajući u vidu bliskost i povezanost majke i deteta, nova kolekcija gumenih čizama osmišljena je tako da svaki par čizama koji je namenjen majkama ima isti dezen, boju i oblik u dečijoj kolekciji.

Maniera – modeli za odrasle

Čuveni gumenjaci, koji već nekoliko sezona predstavljaju nezaobilazan modni detalj na ulicama najvećih metropola proizvode se i u našoj zemlji, u pirotskom Tigru pod imenom Maniera. Gumene čizme postale su pravi modni hit, a širom Srbije sve češće se mogu sresti devojke odevene po najnovijim modnim zahtevima, gde su printing čizme Tigar neizostavne.

Namenjena je pravim ženama, onima koje su svoje, drugačije i neponovljive. Onima koje vole da budu u trendu, ali i da nose udobnu, komfornu obuću. Maniera je postala neizostavni deo garderobe, jer se lako kombinuje i uklapa u razne stilove. Modeli neobično lepih, jarkih boja, koji prkose tmurnim hladnim danima, kombinovani sa kišobranom iste nijanse, izgledu daju svežinu i originalnost. Gumene čizme Maniera postavljene krznom, postaju savršena obuća za bljuzgavicu i hladnije dane…

Maniera je kreirana tako da se dopadne damama sa izgrađenim stilom, ali je namenjena i tinejdžerima, a u prodaji su i raznovrsni dezeni u okviru dečijeg programa Brolly. U jesenjim i zimskim mesecima mališanima su noge skoro uvek mokre, jer nikako ne možemo da ih odvojimo od barica. Zato su slatke gumene čizmice najbolje rešenje za kišno vreme.

[wp_ad_camp_1]

Sa Manierom kompanija iz Pirota, pored prepoznatljivih zaštitnih čizama, obuće za lov i ribolov, radne obuće i naravno čuvenog pirotskog opanka, u asortiman svoje fabrike uvrstila je još jednu grupu proizvoda – ručno rađenu, originalnu obuću, koja je vrhunskim kvalitetom, atraktivnim dizajnom i pristupačnim cenama veoma brzo našla put do tržišta i kupaca.

Ceo asortiman Tigar obuće možete videti na njihovom sajtu: internet-prodaja.tigar.com

Podjeli:

Odgovori

error: Content is protected !!