“Moja podrška dojenju” – za tate

Danas, na Svetski dan zdravlja, na društvenoj mreži Facebook, počela je sa radom i stranica za podršku dojenju koja je namenjena muškoj podršci. 

za tate

Stranica “Moja podrška dojenju – za tate – Tereza Kiš Miljković” osmišljena je kao mesto gde se može čuti i videti podrška dojenju sa muške strane, pre svega očeva.

Dojenje je proces kroz koji ne prolaze samo majka i dete već uključuje podršku najbližih iz njihove okoline.
Kada te podrške nema dojenje može da bude mnogo teško.

Uz adekvatnu podršku od strane partnera, pre svega potkovanu znanjem, dojenje može da bude mnogo lakše i jednostavnije. Zato je podrška cele porodice jako važna.

[wp_ad_camp_1]

Volela bi da ova stranica bude mesto pozitivne energije, mesto razmene mišljenja kao i mesto gde i tate mogu da pokažu šta misle o dojenju, da podele svoja iskustva, da pruže podršku i podrže svoje supruge, svoje sestre, celokupni ženski rod koji posle trudnoće nosi veliko breme zasluga za zdrav početak života zajedničke dece.

U okviru stranice postoji i mogućnost postavljanja pitanja na sve teme dojenja koje su našim jačim polovinama možda nejasne, a u toku života stranice povremeno će biti objavljivani i određeni tekstovi namenjeni očevima sa ciljem boljeg razumevanja ovog važnog procesa.

Vidimo se na stranici!

Tereza Miljković
vaša savetnica za dojenje
urednica sajta Super beba

 

Podjeli:

Odgovori

error: Content is protected !!