Najava – Školica dojenja u Tivtu, drugi ciklus predavanja

Školica je podeljena u 4 predavanja u toku meseca, svako predavanje se održava jednom sedmično.

Planirano vreme za časove je četvrtkom od 11:00 ali UVEK PROVERITE na dežurnom telefonu (068502972, 11-17h) kada će biti prvi čas novog ciklusa kako bi krenuli od početka do kraja jer je to najbolji način da prođete kroz sve planirane teme i predavanja svih predavača.

Školica je namenjena svima, ne samo trudnicama, svi koje interesuje dojenje su dobrodošli, a tu pre svega mislimo na već porođene žene koje doje ili koje žele da se informišu o dojenju za ubuduće, partnri trudnica, prijateljice…

Školica dojenja je mesto susreta i deljenja znanja i iskustava, zato se ne ustručavajte i dođite.

DETALJE predavanja možete videti ovde: https://superbeba.com/2019/08/07/skolica-dojenja-tivat-detalji-predavanja/

Predavači:
Tereza Kiš – vršnjačka savetnica
dr Bojan Vučetić – ginekolog
dr Danica Stevović – pedijatrica
Vera Janjatović – patronažna sestra
i Željka Stevović – savjetnica u psihoterapiji

Prostorije sale za sastanke u Domu zdravlja Tivat, na spratu između pedijatrije i ginekologije. Početak u 11. Planirano trajanje predavanja 2 sata. 

Nosilac projekta:
NVO Centar za savjetovanje i lični razvoj
sa partnerskom organizacijom: NVO Moja podrška dojenju

Projekat “Školica djenja – Tivat” je podržan u okviru Regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu – ReLOaD, koji finansira Evropska unija (EU), a sprovodi Program Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP).

U Crnoj Gori, ReLOaD program sprovodi se u partnerstvu sa opštinama Tivat, Kotor, Nikšić, Pljevlja i Podgorica.

Ovaj tekst je objavljen u okviru projekta Školica dojenja – Tivat, koji je podržan u okviru Regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu (ReLOaD), koji finansira Evropska unija (EU), a sprovodi Program Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP). Sadržaj ovog teksta, kao i nalazi prikazani u njoj, isključiva su odgovornost NVU Centar za savjetovanje i lični razvoj i ni na koji način ne odražava stavove Evropske unije (EU), Programa Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP), ni opštine Tivat. 

Podjeli:

Odgovori

error: Content is protected !!