Nova dijagnostika alergena

Izvor: Večernje novosti

Alergije, bronhijalna astma, ginekološki poremećaji, kardiovaskularne bolesti, frakture, migrene, gojaznost, samo su neke od bolesti koje se leče u Centru za eliminaciju alergija u Beogradu.

Biorezonantna terapija, koja se ovde primenjuje, ipak najviše pomaže u lečenju alergija. U Centru rade testove na 400 alergena. Tu su različiti elementi hrane, aditivi, polen, metali, kozmetika, lekovi…

– Svako treće dete u svetu ima jaču ili slabiju alergijsku reakciju – objašnjava dr Ljubiša Popović. – One ne izazivaju samo promene na koži i probleme sa disajnim organima, već mnoge druge komplikacije, koje mogu da utiču na kvalitet života.

Kako nam je ispričao dr Popović, Biokom terapijom prvo se pronalaze izazivači poremećaja – bakterije, virusi, gljivice, poleni, alergije na namirnice, a onda se rade ispitivanja na pesticide, metale, aditive hrane, industrijski
i hemijski otrovi. Bezbolnim tretmanom, bez lekova, neutrališu se izazivači poremećaja.

– Kod nas se rašavaju i problemi gojaznosti, ali na zdrav način – napominje dr Popović. – Terapija mršavljenja traje oko dva i po meseca, a kilogrami se najviše i najbrže „tope“ u prvih 30 dana. Rezultati su individualni, ali uz pomoć aparata radimo metaboličko i hormonsko ispitivanje.

Pacijentu se u ovom centru prvo radi dijagnostika. Lekari ceo organizam pregledaju uz pomoć elektroda, koje se drže u ruci i na leđima.

– Elektrode se postavljaju na određene delove tela, nekada može i kod jetre ili bubrega, i pušta se biorezonantna struja – objašnjava dr Popović. – Mi ne lečimo sve, ali se procenat uspešnosti naše terapije kreće od 83 do 86 odsto. Cilj nam je da se povrati moć samolečenja tela, odnosno njegova moć samoregulacije.

Podjeli:

Odgovori

error: Content is protected !!