A njih tridesetak udobno zavaljenih na strunjačama u SPC “Šumice” pomno je pratilo sva izlaganja.

“Dunav osiguranje” predstavile su dve dame, Ivana i Blaženka, i obe su nam, svaka iz svog iskustva, pričale o životnom osiguranju, štednji i prijektu “Naše dete”. Osim njih, na radionici su bili predstavnici najpoznatiji brend pumpica za dojenje Avent.
Osim korisnih informacija i saveta za korišćenje električne i manuelne pumpice, “Avent” je svim učesnicama radionice poklonio tupfere za grudi i čašice za skladištenje mleka.
Po prvi put, kao predstavnik “Alpen Pharme” i brenda “Mama Natura”, budućim majkama obratio se i dr Vladimir Stanković. Pričao je o svom doživljaju roditeljstva, o svom sinu, ali i o prirodnim homeopatskim lekovima.

[wp_ad_camp_1]

Kao i svaki put do sada, najviše pitanja bilo je za kompaniju  Bio Save, predstavnika nemačke banke matičnih ćelija, i dr Aleksandra Antovića koji je govorio o medicinskim dostignućima, personalizovanoj medicini koja nam je sve bliža, kao i brojnim drugim terapeutskim mogućnostima matičnih ćelija.

Iako smo se toga pribojavali, tehnika nije zakazala, pa nam se u drugom delu radionice putem Skajpa pridružila Tereza Kiš Miljković, naša vršnjačka savetnica za dojenje. Budućim mamama, udobno zavaljenim na strunjačama, nije smetalo što Tereza nije u sali, pa su joj postavile mnoga pitanja.

Nakon još jednog uspešnog druženja Dečji sajt se polako priprema za drugi Festival dojenja. Održaće se u sredu 4.oktobra, u okviru Nacionalne nedelje dojenja.

Sve zainteresovane trudnice koje žele da prisustvuju Festivalu dojenja u oktobru treba da se prijave putem emaila info@decjisajt.rs ili FB stranice.  Zbog ograničenog broja mesta prijavljivanje je obavezno.