Pored klupa za dojilje postavljene i kutije sa pokrivačima za one kojima smetaju

Nedavno su u Banjaluci, u parku Petar Kočić postavljene klupe za dojilje, a najnoviji dodatak su i kutije u kojima će se nalaziti bijele plahte da bi se oni kojima je neugodno biti u blizini majke koja doji mogli pokriti po glavi, rečeno nam je u Gradskoj upravi.

-Primjetili smo da je ljudima prilično neugodno u blizini dojilja pa da bismo i njima izašli u susret smo stavili ktije sa pokrivačima da bi se mogli pokriti po glavi dok majke hrane svoju djecu. Iako su nam majke sa malim bebama i njihova udobnost na prvom mjestu ne smijemo da zanemarimo i ostale građane i njihova krhka osjećanja, rekao nam je izvor blizak Gradskoj upravi.

Na terenu smo primjetili da ove stvari zaistadobro funkcionišu, tako smo u šetnji zatekli dedu Miloja sa njegovim unukom koji je naprosto oduševljen ovom idejom.

-Nekoliko puta smo jednostavno morali gledati tu sramotu, ja sam djetetu okretao glavu, ali on je mali ne razumije šta se dešava. Ovo što su postavili pokrivače je najbolje što su mogli uraditi, sada one mogu raditi to što trebaju, a mi i naša djeca, brate, to e moramo gledati i svi srećni, veselo je zaključio Miloje.

[wp_ad_camp_1]

10. avgusta 2018.
Ne brinite ovo je sarkastičan tekst objavljen na sajtu 50nijansipive.com čisto da se malo nasmejemo na ovu temu. 😉
Podjeli:

Odgovori

error: Content is protected !!