Prijava za ONLINE Školicu dojenja Tivat, za april 2020.

Drage trudnice i majke iz Tivta i bliže okoline, obaveštavano vas da će 10. poslednji ciklus “Školice dojenja – Tivat” biti održan ONLINE odnosno preko predavanja kom možete prisustvovati iz svoje kuće.

Ukoliko ste zainteresovani za prijavu molimo vas da popunite formular za prijavu, najkasnije do utorka 31.03. u 20:00, koji se nalazi na sledećem linku: ONLINE Školica dojenja – Tivat

NVU Centar za savjetovanje i lični razvoj

NVU “Centar za savjetovanje i lični razvoj” je zajedno sa partnerskom NVO “Moja podrška dojenju” pripremilo zanimljiv, edukativan i pre svegajko korisan program za sve trudnice i majke iz Tivta, njihove partnere kao i ostale članove porodice. Radi se o školici dojenja u koju su svi dobrodošli.

Osnovni cilj školice je naravno da se trudnicama približi dojenje, kako ono funkcioniše, kako da se za njega pripreme i da ga uspešno realizuju. Sobzirom da je u svemu tome jako bitna podrška najbliže okoline u školicu su uključene sve osobe koje žele da se edukuju o dojenju. Dobrodošle su i majke sa bebama i decom koje žele da nauče nešto novo ili da jednostavno podele svoje iskustvo sa budućim majkama.

dojenje
Moja podrška dojenju

Povećanje stope zdrave dece i zdravih majki je glavni cilj projekta. Važno je da se pripremite na vreme.

Planom je predviđeno održavanje 10 mesečnih ciklusa obuka za trudnice i njihove partnere. Svaki ciklus sadrži 4 predavanja u okviru kojih će se obraditi sve bitne teme. Detalje o temamama po predavanjima će biti naknadno najavljene. Najkraće rečeno očekuju vas predavanja vršnjačke savetnice za dojenje Tereze Kiš, kao i ginekologa, pedijatra, patronažne sestre i savjetnice u psihoterapiji.

Prosečno vreme predavanja do dva sata. Školica dojenja će se prema planu i programu odvijati u periodu Jul 2019. – Maj 2020.

Pored Školice dojenja obezbeđen je i telefon podrške za sve majke koje budu imale problema, pitanja i dilema vezanih za dojenje.

Za više informacija o radionicama možete se javiti na mail: dojenje321@gmail.com ili zapratite stranicu na Facebook-u “Moja podrška dojenju – Tereza Kiš” na kojoj će ići sve najave radionica.

Projekat “Školica djenja – Tivat” je podržan u okviru Regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu – ReLOaD, koji finansira Evropska unija (EU), a sprovodi Program Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP).

U Crnoj Gori, ReLOaD program sprovodi se u partnerstvu sa opštinama Tivat, Kotor, Nikšić, Pljevlja i Podgorica.

Ovaj tekst je objavljen u okviru projekta Školica dojenja – Tivat, koji je podržan u okviru Regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu (ReLOaD), koji finansira Evropska unija (EU), a sprovodi Program Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP). Sadržaj ovog teksta, kao i nalazi prikazani u njoj, isključiva su odgovornost NVU Centar za savjetovanje i lični razvoj i ni na koji način ne odražava stavove Evropske unije (EU), Programa Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP), ni opštine Tivat. 


Potrebna Vam je pomoć savetnice? Kliknite za više informacija

Podjeli:
error: Content is protected !!