Tim za podrku dojenju Niš nastavlja svoju misiju

U Nišu je juče 17.01.2015. godine po prelepom zimskom danu održano prvo okupljanje tima za podršku dojenju iz Niša u 2015. godini sa dragim trudnicama i majkama.

januar niš podrška dojenju

U predhodne dve godine predstavnice tima iz Niša, koji čine Jelena Ranđelović Stanojević i Milica Bugarin, bile su jako aktivane na polju podrške, zaštite i promovisanja dojenja. Redovno su svakog meseca održavana okupljanja sa majkama kako bi uzajamno dale podršku jedna drugoj u prevazilaženju nedoumica oko dojenja.

Juče se u Nišu okupilo oko desetak majki i jedna trudnica. Druženju je prisustvovala i vršnjačka savetnica iz grupe za podršku dojenju.

Razgovaralo se o raznim temama kao što su noćni podoji, uticaj dojenja na zdravlje deteta, kako umiriti nervoznu bebu, šta i kako raditi ako beba u nekim trenutcima odbija podoj.

Druženje je medijski zabeležila kamera Niške televizije pa vam prenosimo snimak:

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=9VQFzMM6gOE]

Zahvaljujemo se svim ženama koje su odvojile svoje vreme i pridružile nam se na ovom okupljanju. Pratite dešavanja i najave u okviru velike grupe Moja podrška dojenju na Facebooku, kao i podgrupe Nišlijke koje podržavaju dojenje.

U toku druženja dve majke su donele po jedan primerak knjige kako bi se pridružile akciji AKCIJA – „Jedna, dve… knjige na poklon“ Hvala majke.

januar niš podrška dojenju 2

Vidimo se na sledećem okupljanju.

Više fotografija OVDE

Podjeli:

Odgovori

error: Content is protected !!