Drage trudnice, pred vama je zahtjevan period koji se zove roditeljstvo.

U sklopu roditeljstva ćete brinuti o mnogim stvarima, o tome da li radite sve kako treba, da li ste mogli nešto uraditi bolje, brže, pametnije, drugačije… a sve sa ciljem da svom djetetu pružite najbolje moguće uslove za pravilan rast i razvoj.

Ne zaboravite da je ishrana bebe jako bitan faktor. O ishrani sigurno brinete već sada u trudnoći pa se zato trudite da se hranite što je zdravije moguće, garantovano unosite i neke od dodataka poput vitamina i minerala zar ne?

Baš zato se potrudite da i vaša beba dobija najbolje što je moguće od momenta kada se rodi, a to je majčino mlijeko. Ne čekajte probleme već se obezbjedite na vrijeme. Neće biti lako, ne zavaravajte se i ne čekajte da se sve zakomplikuje, reagujte na vrijeme, sada.

Pratite stranicu Moja podrška dojenju – Tereza Kiš na kojoj se objavljuju provjerene informacije o dojenju, a organizuje se i jednom mjesečno uključenje uživo kada je moguće postavljati pitanja savjetnici direktno za vrijeme LIVE uključenja (u pripremi, najava će biti na stranici na Facebook-u)

Postoji više načina da se edukujete i da potražite pomoć vezano za dojenje:

Prikazuje se svih 5 rezultata