19.11.2015. – anonimno

Draga teta Tereza moja mama i ja zelimo da Vam se zahvalimo na savjetima jer uz pomoć Vaše podrške i brzih odgovora sikimo već 5 mjeseci. Mama me rodila hitnim carskim rezom i odmah sam počeo praviti probleme.

Naime, ja sam plakao staaalno i nisam htio da spavam, napravio sam mami ragade takve da kad sam sikio mami bi potekla krv i sike su joj bile jaako tvrde i bolne iako sam ja stalno sikio. Čuo sam je kako noću plače od bolova i iscrpljenosti jer sam se budio skoro svaki sat, ali ipak bi me ljubila u glavu i govorila: “Izdržat će mama sine samo ti papaj da budes zdrav. Voli te mama najviše na svijetu.” Ja sam je čuo i htio da joj dam do znanja koliko je volim pa sam odlučio da stalno budem uz nju tako sto nisam htio spavati sam.

Kada dojenje boli šta treba raditi, a šta ne? (ragade)

Moja mama je takođe izgubila mnogo kilograma jer je slušala pogresne savjete o prehrani, mnogo je bila slaba dok se nije obratila Vama. Vi ste joj dali mnoge savjete i za ragade koje sam joj stvorio, za njenu prehranu, za grčeve koje sam ja imao i nikad niste rekli da prestane da me doji i da mi da ad mlijeko kao mnogi drugi i na tome cu Vam biti vječno zahvalan.

Ja jos uvijek slabo pajkim ali to je zato sto jos uvijek želim samo siku da osjetim ali mojoj mami to višse ne stvara probleme.

Puno Vas volimo moja mama i ja.

dojenje

Podjeli:

Odgovori

error: Content is protected !!