25.02.2019. – Knjiga utisaka, dojenje

dojenje

Evo gledam ove knjige utisaka i moram da Vam napišem pre svega kakvu sam sreću imala da se registrujem ovde.
Ne kažem to zbog toga što nisam platila već je dobila na poklon, već kako sam došla do registracije, znate sećate se pričala sam Vam ?

Zatim Vi mene ne znate ali da ste proveli samo pola staa sa mnom osetili biste moju želju za dojenjem. Svi oko mene kažu “Dosadna si ako ne ide ne ide prekini, zašto si toliko zapela?” E pa zapela sam, za ovo dete zapela.

Nisam ga rodila da odustanem na prvu prepreku, nisam ga rodila da ako imam dar (ja dojenje smatram darom od Boga) da dajem detetu nešto najzdravije, da odustajem i da mu spremam dohranu. Najlakše je spremiti dohranu ali NAJLEPŠE je dojiti.
Nijje dojenje samo hranjenje, to je razmena nežnosti, pogleda, ljubavi…

[wp_ad_camp_1]

Nemam samo reči zahvalnosti prema Vama kako ste mi pomogli, a ja smatram da sam imala veliki problem U GLAVI, a ne u grudima.
U grudima imam svetinju, a Vi ste mi pomogli da pustim da ta svetinja teče ?

Hvala Vam puno. Ja sam sada zadovoljna majka koja sa svojim detetom uživa u dojenju i obožavam to da radim. Nikada u životu nisam bila uporna za neku stvar kao sto sam bila sada. Trebalo mi je samo malo podrške a nju sam dobijala od supruga i trebalo mi je malo podrske i saveta od stručnjaka. Da čujem da je sve u redu ?

Veliko Vam hvala i nastavite da radite ovaj posao sa velikom ljubavlju.
Izvinite sto sam ovoliko pisala ali morala sam

Podjeli:

Odgovori

error: Content is protected !!