Projekat “Naše dete” otvorilo je radionicu fenomenalnom ponudom za sve trudnice. Sve buduće mame koje ugovore stipendijsko osiguranje deteta dobijaju gratis prvu premiju u ugovorenom iznosu, izjavila je direktorka prodaje Dunav osiguranja Nikoleta Šubert. Divan poklon za sve koji razmišljaju o obezbeđivanju sigurne budućnosti mališana.

Dormikind, Immunokind, Gastrokind, Dentokind, Colikind i Kindinorm homeopatski proizvodi Mama Nature odavno su poznati na našem tržištu a iskusne mame ih uveliko primenjuju i hvale. Tako je Marija Krivačić, predstavnik Alpen Pharme mogla sa mamama opušteno da razgovara o njihovoj primeni.

Tereza prosto ne može da stgne da odgovori na mnogobrojna pitanja učesnica, koje su iz namere da obezbede svojoj deci najbolji mogući početak, i došle da se edukuju, pripreme za najlepši period druženja sa bebama.

Našu radionicu je svojim iskustvom i velikom željom da se stvari u Srbiji pokrenu kada je dojenje u pitanju, oplemenila Bojana Barović. Glas ove mlade, poznate mame privlači pažnju javnosti i verujemo da svojim angažmanom može zajedno sa svima nama da doprinese buđenje svesti o važnosti dojenja, kao i o nesmetanom dojenju na javnom mestu. Napravili smo poređenje porođaja i načina ophođenja medicinskog osoblja prema porodilji u USA i kod nas i svi zajedno podržali zahtevanje mama da već u porodilištu insistiraju isključivo na dojenju beba, bez dohrana, ukoliko za to ne postoje medicinski razlozi.

Za sve one koji razmišljaju o ostavljanju matičnih ćelija tu je dr Aleksandar Antović, predstavnik Bio save-a u Srbiji. Nemačka banka matičnih ćelija Vita 34 čuvanje matičnih ćelija smatra “Zalogom za budućnost”, a usled pet godina poslovanj au Srbiji do kraja februara svim trudnicama omogućili su popust.

Naš prijatelj radionice je i Andriva, američki brend kompresione odeće za brigu o trudnicama nakon porođaja. Nina Nikolajević najavila je i pokretanje domaće proizvodnje steznika od provereno najboljih materijala i samim tim povoljnijoj ponudi na srpskom tržištu. Pored steznika trudnice se odlučuju i za grudnjake pogodne za dojenje.

Naše druženje uvek oplemeni Branka Ćopić predstavnik Human Design-a za Srbiju.
Sve trudnice dobile su poklone organizaora i sponzora, poput vaučera za organizovanje proslava u igraonici “Kod zidića”, vaučere Human Design-a, kao i popust za kupovinu bebi opreme na www.decjisajt.rs
U susret novoj, još uspešnijoj godini besplatnih radionica pozivamo sve trudnice iz Beograda da se prijave za sledeću radionicu “Kako do uspešnog dojenja?” putem email adrese info@decjisajt.rs ili u Inbox  naše FB stranice. Ista se održava 28.marta “Kod zidića”

izvor