skola-roditeljstva-podrska-dojenja-decjisajt

Prvi put smo ugostili drugare iz Dunav osiguranja u želji da obezbedimo sigurnu budućnost tim mališanima koji se još uvek nisu rodili i nisu svesni koliko njihove majke, samim dolaskom na radionicu, kao i planovima koje kuju brinu o njima. Nikoleta Šubert, predstavnik Dunava na našoj radionici iz svog majčinskog aspekta govori o onome što nas tišti, što bi smo voleli svojoj deci da obezbedimo, nudeći dobar start u nesigurnom okruženju.

breastfed-baby-podrska-dojenju

Tu je divna Branka Ćopić, jedini sertifikovani Human Design analist u Srbiji, koja nam “diže ručnu” u planovima, uči nas da negujemo dete kao individuu, i damo mu krila.
Tereza Miljković, vršnjačka savetnica za dojenje standardno jakim argumentima bodri svaku od nas da istraje u nameri da doji svoje dete. Ako nam okruženje nije baš najsjajnije, baš majčinom ishranom možemo pomoći svom detetu da bude jače, zdravije.

[wp_ad_camp_1]

A kako prve mesece prate i grčevi, potrudili smo se da nam Dr Simonida Mitić, predstavnik kompanije New med i zastupnik Colief kapi protiv grčeva ukaže na način tretiranja istih i olakšavanje tegoba kod beba.
Ono što trudnice posebno vole, svakako je pored brige o ishrani i nezi mališana i briga o svom izgledu. Nina Nikolajev, predstavnik Marena kompresione odeće, odgovara na brojna pitanja nošenja steznika i grudnjaka za dane nakon porođaja.

radionica-dojenje

Uvek druženje ovekovečimo fotografijom i podelimo sa svima vama koji možda poznajete neku trudnicu u Beogradu kojoj bi ovakvo druženje bilo od velikog značaja, kako zbog stečenog znanja, tako i njene psihičke pripreme za roditeljstvo i dojenje, na kome mi insistiramo.
Hvala svim učesnicima na druženju, a mi već novo zakazujemo za kraj oktobra. Otačnom datumu ćemo Vas naknadno obavestiti.
Ukoliko želite da se prijavite, to možete učiniti putem email adrese: info@decjisajt.rs

Izvor: Decji sajt