Violeta Jusinski

Punih 25 mjeseci dojenja je iza nas i osjecam da smo spremni na novu fazu odrastanja koja ne ukljucuje dojenje, ali zasigurno cemo uzivatu u njoj na neki drugi nacin.
Imam izuzetnu potrebu zahvaliti se Terezi na svemu sto radi jer da nema njenog portala, zivjela bi u neznanju i moje dijete bi nakon par dana ostalo bez majcinog mlijeka i sve dobroiti koje iz dojenja proizlazi.
Necu puno duljiti, izvuci cu samo jednu zanimljivost;
naime, nakon redovnog sistematskog pregleda u renomiranoj privatnoj Hrvatskoj poliklinici, koji ukljucuje uzv dojki, doktor mi je rekao, onako usput, da ako cu ikada imati djecu da zaboravim na dojenje jer su moje grudi jako slabo prožete mlijecnim zlijezdama da necu imati mlijeka..(??) Ja sam se izbezumila, sokirala i povrh svega toga, nadoda da dodjem k njemu po papir o tome ako mislim da ce me u rodilistu mrcvariti s dojenjem, pa da taj papir dokaze nemogucnost dojenja!?
Iskreno, u periodu trudnoce se nisam tog pregleda ni sjetila, nego pred porod. Cike male, nema kolostruma kao kod nekih zena, nema osjetljivosti, bujanja… Nista.
Rodila prirodnim putem, bezbolno, cike male, nikakve… Beban poceo ‘na suho’ vuci i preko noci sam postala Pamela Anderson!!:)
Drage mame, pustimo doktore da rade svoj posao, a mi cemo se pobrinuti za nas posao, posao Majke prirode-dojiti cemo, jer zato su cike tu:)
Veli pozdrav Vam salje Erik i mama Violeta:)

dojenje

Podjeli:

Odgovori

error: Content is protected !!