15.01.2020 – Knjiga utisaka, dojenje – Nastavite tako, obogaćujete svet mamama i bebama

dojenje

Poštovana Tereza, nisam ni znala da je već prošlo godinu dana, članarinu sam dobila kao poklon 🙂 i ovoga puta nisam puno koristila Vašu stručnu podsrku, jer smo dojili bez problema i prepreka. Drugo dete, manje temperamentno od prvog (koje je svaki čas imalo skokove u razvoju, za koje ne bih ni znala da nije bilo Vas).
Iako je dečak bio na adaptiranom mleku prvi dan u porodilištu, zbog problema na rođenju je bio odvojen od mene, uspešno smo savladali prve dane dojenja i on je bio vrlo vredna beba po tom pitanju.
Danas ima 10 meseci i sisa i dalje. Devojčica ima skoro tri godine i dojenja je do godinu ipo, prestali smo jer nije više pokazivala interesovanje. U svakom slučaju samo zahvaljujući Vašoj podršci i savetima uspeli smo, jer u okruženju naravno nije bilo adekvatne podrške, mislim pre svega na zdravstveno radnike, osim jedne divne sestre u porodilistu.
Neizmerno sam Vam zahvalna i sada Vaše savete delim po slobodi i drugim mamama koje se nadju u problemu. Još jednom hvala puno i samo nastavite tako, obogaćujete svet mamama i bebama. Mama B*****, A**** i D**** ???

Potrebna Vam je pomoć savetnice? Kliknite za više informacija

Podjeli:
error: Content is protected !!