Bubsi beba: Moj kutak

Moj Kutak

Sa zadovoljstvom i radošću možemo da odahnemo i zahvalimo svim dobrim ljudima Banjaluke, ali i okruženja, koju su uložili svoje vrijeme, energiju i ljubav u ovaj posebni događaj
– Otvaranje Bubsi Beba kutka za dojenje te radionice o dojenju.
Nije bilo lako sve to postići za kratko vrijeme i uz razne probleme, ali uz pozitivne i raspoložene ljude koje smo sreli u organizujući događaj, sa sigurnošću možemo da tvrdimo da je bolji svijet moguć i da svako od nas može da radi na boljitku.
S tim u vezi – iskreno se zahvaljujemo ELTA TV stanici koja je bila generalni medijski pokrovitelj otvaranja i radionice, ali isto tako svoj doprinos su dali ATV-Alternativna Televizija, Radio Televizija Republike Srpske, TV BEL Kanal, Portali eTrafika.net, Nezavisne Novine, MONDO BiH, Фронтал, Blic, te svim brojni novinari i urednici, jednom riječju – Ljudi Dobre Volje, koji su iskreno podržali ovu plemenitu i inovativnu ideju u našem gradu.
Posebnu zahvalnost dugujemo Motelu Vidović na srdačnom gosoprimstvu za našu gošću, Terezu Kiš Miljković.
Učešće u danšnjem obilježavanju Svjetskog dana zdravlja, te promociji dojenja uzela je i škola za trudnice “Radosnica”, gdje se radionica i održala.
Hvala i Dr Ljubi Višekruni na sjajnoj prezentaciji i dobroj volji.
Takođe se zahvaljujemo svim prijateljima, blogerima, posjetiocima i klijentima na pozitivnoj energiji i emociji koju smo doživjeli organizujući ovo.
Zahvaljujemo se i institucijama grada Banjluke, te Vlade Repubublike Srpske koje pokazle interes za ovaj događaj.

Izvor: www.facebook.com/bubsi.beba

Podjeli:

Odgovori

error: Content is protected !!