Iskustvo sa besplatne radionice o dojenju za trudnice u Beogradu

Iz arhive, sa jedne od radionica u Beogradu

Draga Tereza,
za mene lično je radionica bila dragocena, a iz razloga što sam se našla u okruženju gde možete bez bojazni od osuđivanja postaviti pitanja koja vas muče, kao i što sam iz prve ruke čula mnogo korisnih saveta. Atmosfera divna, prijateljska, opuštena. Zapravo, najviše me je ohrabrila Vaša energija, smiren pristup i zdrav razum. Pitala sam Vas za probleme kod displazije dojki u vreme pauze, i neopisivo mi je značio Vaš smiren odgovor da se sve da prevazići i da to nije uopšte toliko zastrašujuće kako iz mogu ugla izgleda.
Portal super beba pratim, imam i dosta tekstova sačuvanih u telefonu u slučaju da mi zatrebaju u porodilištu (ako budem imala poteškoća iščitaću ih ponovo, lepo je objašnjeno sve).

[wp_ad_camp_1]

Malo me je obeshrabrilo to što kad pritisnem dojku da vidim ima li kolostruma, ne uspeva mi da ustanovim da li ga imam, verovatno mi tehnika nije baš najbolja a i dojke me ionako bole, pa kad pritisnem baš mi je neprijatno… Zapravo taj tehnički deo osećam kao najslabiju tačku, ali nadam se da ću i to prevazići kad bebica bude stigla. Mnogo znači što znam da imam kome da se obratim za pomoć pa se ne uzbuđujem previše 🙂
Po prirodi sam stidljiva, ovo je prva radionica na koju sam se odvažila da odem u svojih 35 godina 🙂
Inspirisali ste me da se i ja aktiviram malo, ako ništa da ne ćutim i promovišem u svom okruženju ono što sam od Vas naučila.
Hvala Vam na pruženoj podršci, sigurna sam da znate koliko nam znači, s obzirom da nam predstoji period pun nepoznanica (kao i rovovske borbe sa medicinskim osobljem 😉 )

Hvala još jednom.
Veliki i srdačan pozdrav,
Snežana

O radionicama: RADIONICE O DOJENJU

Podjeli:

Odgovori

error: Content is protected !!