Taj dan ulice Beograda su zabelele, prvi sneg nam je doneo uživanje sa trudnicama željnim novih znanja. Bile su i već iskusne mame i one koje tek treba da zakorače u svet roditeljstva.

Puno pitanja za sve naše učesnike, Dr Aleksandra Antovića, predstavnika Bio save matičnih ćelija, Dr Simonidu Mitić, predstavnika New Med i Colief preparata protiv grčeva, kao i Ninu Nikolajevu iz Marena grupe, kompresione odeće, steznika za pojase, kao i grudnjaka za dojenje.
Otvorila je radionicu Branka Ćopić iz Human design-a pričom o četiri tipa ličnosti, o načinu na koji prema svakom od njih treba da se ophodimo ukoliko želimo da razvijemo samostalno biće koje čvrsto stoji na nogama.
Nakon nje dr Simonida Mitić o Colief preparatu protiv grčeva, ono o čemu majka najviše brine u prvim nedeljama života bebe, nakon uspostavljanja uspešnog podoja.

Terezino predavanje o dojenju se pomno prati, zapisuje, jer su saveti dragoceni pogotovu što ih se treba pridržavati i sećati prilikom uspostavljanja kontakta sa bebom. Puno je pitanja, još više argumentovanih odgovora, po neka nedoumica. Bude tu i priča o verovanju, tradiciji, istinama i zabludama. Na kraju bitno je dan se sve razjasni.

Dr Aleksandar Antović dugo drži pažnju trudnicama pričom o matičnim ćelijama. Jedina banka koja ima već dosta uspešnih primera korišćenja istih u svrhe izlečenja. Baš taj dan nemačka banka matičnih ćelija je dala Božićni popust od 200 evra za sve trudnice koje se prijave do 31.12.2017.godine i potpišu ugovor sa Bio Save-om.
Brinemo mi o trudnicama jer znamo koliko je, nakon porođaja bitno da zdravo i uspešno vratimo naš izgled pre trudnoće. Pojasevi toj nameni i služe, a svakako grudnjaci sa kompresijom namenjeni dojenju su artikal koji zavrednuje pažnju i o kome govorimo na radionici.

[wp_ad_camp_1]

Nama je zaista lako da organizujemo ovakvo druženje jer smo u jednoj opuštenoj atmosferi svi odlučni da pružimo podršku trudnicama da istraju u nameri da doje svoje bebe i omoguće im kvalitetan start, ne samo putem dojenja, već i čuvanjem matičnih ćelija, sprečavanjem grčeva, kao i negom mama nakon porođaja.

Zahvalni smo svim trudnicama, oko 400 njih koje su svojim prisustvom i preporukom radionice doprinele da ista živi u 2016. i nastavi u 2017-oj za neke nove buduće mame.
Ako poznajete trudnicu koja bi da bude prisutna na narednoj besplatnoj radionici koju smo zakazali za 26.1.2017, obavestite je da su prijave putem emaila info@decjisajt.rs ili FB stranice DečjiSajt obavezne.
Vidimo se “Kod zidića”, Kursulina 16a na Vračaru!

IZVOR