“Predo baby zimska čarolija“ na Šumadija sajmu

Tradicionalni Dečiji sajam koji ove godine nosi naziv “Predo baby zimska čarolija“ svečano je otvoren na Šumadija sajmu. Organizovan je bogat program za naše najmlađe sugrađane prožet duhom i čarolijom praznika. U ime grada Kragujevca, Dečiji sajam je otvorio predsednik Skupštine grada, Miroslav Petrašinović.

Nema većeg zadovoljstva za nas nego kada vidimo ovoliko nasmejane i srećne dece na jednom mestu, kada možemo da priuštimo jednu ovakvu sajamsku manifestaciju gde pored zabavnog sadržaja postoji i edukativni sadržaji i da na taj način našim najmlađim sugrađanima ulepšamo predstojeće praznike. Ono što je naša želja je da u nekoj od narednih godina u saradnji sa Šumadija sajmom produžimo ovaj sajam na više dana – rekao je Petrašinović.

Otvaranju sajma prisustvovala je i dr Gordana Damnjanović, član Gradskog veća za zdravstvo i socijalna pitanja koja je istakla da su novogodišnji i božićni praznici i ovakve manifestacije prilika da se neguju porodične vrednosti i da se bliskost, ljubav i pažnja podele i umnože u krugu najbližih.

Bogat zabavni program biće organizovan tokom sva tri dana Sajma. Najmlađi posetioci će moći da uživaju u zabavnim parkovima, trambolinama, toboganima i karting stazama, da se druže sa TV junacima i da prisustvuju predstavama i muzičkom programu. Roditelje očekuju sajamski popusti na dečiju garderobu, igračke i novogodišnje paketiće. Specijalni gost sajma biće Pinkova zvezdica – Pavle Vasiljević.

Pored zabavnog, na Sajmu će biti organizovan i edukativni program, pa će u petak, 23. decembra, u 11.00 sati, u Medija centru biti održana radionica “Istine i zablude o dojenju“, koju će voditi Tereza Kiš Miljković, inicijator akcije “Moja podrška dojenju“. Nakon radionice predviđen je obilazak štanda “Predo baby“ pelena, generalnog sponzora sajma gde će mlade mame i trudnice moći da pogledaju uzorke pelena.

Nakon svečanog otvaranja Dečijeg sajma, generalni sponzor sajma Predo baby pelene svečano je uručio donaciju od 150 paketa pelena kragujevačkom Porodilištu. Reč je o novom brendu dečijih pelena na našem tržištu, a u ime kompanije donaciju su predali Dženis Kućuk, generalni direktor i Vesna Krstić, direktorka za tržište Srbije.

Mi smo se odlučili za donaciju Ginekološko-akušerskoj klinici Kliničkog centra u saradnji sa Šumadija sajmom gde smo ove godine generalni sponzori “Predo zimske čarolije“. Ovo je naš mali doprinos kragujevačkom porodilištu jer želimo da na taj način učestvujemo u jednom od najsrećnijih trenutaka u životu – rađanju novog života  rekla je Vesna Krstić.

Načelnik kragujevačkog Porodilišta, Dragan Lončar se zahvalio na donaciji kompaniji Predo baby, istakavši da je svaka pomoć u ovom trenutku dobrodošla. Ove godine se bližimo cifri od 2500 porođaja što odavno nije bilo. Vašu brigu o nama ćemo znati da cenimo i želeli bismo da vas svake godine vidimo u našem porodilištu, ovako lepim povodom – rekao je Lončar.

sumadinac.rs

Podjeli:

Odgovori

error: Content is protected !!