Yvi Tosic

Draga Tereza!

Ovako: KAO PRVO ZELIM DA VAM SE ZAHVALIM STO POSTOJITE OD SRCA
Imam 3 Djece (Sin 8god. Kcerku 6god. I malu Kcerkicu od nepuna 2 mjeseca). Prvo dvoje Djece nisam mogla da dojim, zbog neizvucenih bradavica. Pokusavala sam i svasta radila, pokusavala i sa sesiricima, itd. Mjesec dana sam se izmuzala, i na kraju mi je bilo svega preko glave, osjecala sam se kao krava muzara, nikad necu prezalit sto ih nisam mogla dojit kako treba. … bila je to duga prica pa da nedugovlacim. A toliku sam zelju imala da dojim svoje dijete, da znam kakav je to osjecaj.
No sada sa 3 Bebom dojim od pocetka ZAHVALjUJUCI vasoj stranici. Napokon mi se ostvarila neispunjena zelja. Imali smo jako puno muke, od nadolazenja mlijeka, do bolnih dojki i ragada, pa cak i sesirica i svasta nesta. Plakala sam kod svakog podoja ali nisam odustala. Bolna je bila vise desna Dojka i jos mi mije jasno zasto.

Sve sam vase postove citala i tako pokusavala da postupam i to SA USPJEHOM grin emoticon Do prije 2 dana sam se borila i hvala bogu dragom sesiric nam je pukao-nisam imala rezervu i od tad dojimo bez njega i bez bolova. (Koristila sam ga samo za desnu Dojku).
Zelim da ohrabrim sve majke sa mukama i poteskocama, koliko god da je bolno i tesko, svaki taj trud se isplati-vjerujte. Nema nista ljepseg od tog osjecaja. wink emoticon

Mali info o Bebi:
Beba je normalno rodjena 12.05.15, 4 dana nakon termina, sa 3754gr i 52cm. Na prvoj kontroli 15.6.15 je imala 4850gr i 59cm. Sledecu kontrolu imamo tek u Ponedeljak.

Puno pozdrava svima, i neodustajte ☆♡:-)

dojenje

Podjeli:

Odgovori

error: Content is protected !!