Moj blog za podršku dojenju u časopisu Roditelj i dete

Pre dva dana je na ovom blogu u postu o Banci mleka, Moja podrska dojenju: Institut za neonatologiju dobio najsavremeniju medicinsku opremu
ostavljen sledeći komentar:
http://plavonebozutikamen.blogspot.com/2011/05/sa-bloga-leptir-stigla-mi-je-nova.html
blogerska nagrada je na gornjoj adresi.
U prvom trenutku mi ništa nije bilo jasno i baš kada sam htela da komentar proglasim spamom i da ga ne objavim na sajtu, misleći da se radi samo o još jednom spam poruci o nekoj tamo nagradi kojih ima jako mnogo na internetu, ipak mi đavo nije dao mira i otišla sam da vidim o čemu je reč.
Otvorio mi se sjajan blog Plavo nebo žuti kamen . I dalje mi nje bilo baš jasno o čemu se radi… Lista od 5 blogova, pominje se časopis za decu… i među njima i moj blog. Igrom slučaja jedan od navedenih blogova Ivanino blago mi je bio poznat od ranije Ivanino blago pa sam svratila i do drugaricinog bloga. Kad tamo… pažnju mi je privukao tekst “Blago u časopisu Roditelj i dete”
U majskom broju ovog časopisa u rubrici Vodič za internet u društvu sa Plavo nebo, žuti kamen, Mame ne rade na “repeat”, Rastemo i Ivanino blago našao se i moj blogić :)))))

Majski broj časopisa za roditeljstvo

strane 92 i 93

i u krupnom planu

Evo i teksta jer se na slici ne vidi baš najbolje:
Tea nije “obična” mama. Ona je mama troje klinaca, koja je uspela da se izbori sa problemima u vezi sa dojenjem i svojoj deci podari najlepši početak života-uz majčino mleko. I ne samo to, godinama je prikupljala znanje i iskustvo, i pretočila ga u koristan i važan blog, posvećen savetima o dojenju.
Svoje znanje stalno dopunjava, daje savete trudnicama i mamama preko interneta, tekstovima, i-mejlom, na svojoj veoma posećenoj Fejsbuk grupi, a od pre dve godine i kao mama savetnica za dojenje Udruženja RODITELJ. Skoro svaka novopečena mama koja naiđe na “zid” kada je dojenje u pitanju, teško da će omašiti ovaj blog. Ako znate nekog ko uskoro treba da se porodi, od srca mu preporučite ovu riznicu majčinskog iskustva.

Zahvaljujem se na poverenju časopisu Roditelj i dete 🙂

Tereza Miljković

Podjeli:

Odgovori

error: Content is protected !!