Moja priča o dojenju 4

Moje sunce je navršilo 7 mjeseci i jako dobro napreduje zahvaljujući dojenju.

Naime cijela priča je počela sa suzama još u rodilištu jer nije htjela nikako prihvatiti dojku zbog malih bradavica,kako je E. malo ranije rođena s malom porođajnom težinom počeli su je hraniti s bočicom,nakon čega mi je odbijala dojku. Moram priznati da su ti počeci bili jako teški jer nam nikako nije išlo, a sestre nisu bile od velike pomoći.

 

Svaki put kad bi mi ju donijele bi spavala je r su je prije toga nahtanili s boćicom iako sam ih molila da to ne rade jer sam ja imala i previše mlijeke.Ali bez obzira na sve nisam odastajala i plaka zajedno s E.i nudila savaki čas dojku dok nije prihvatila.Sve to je trajala 10 dana u bolnici dok se nismo usavršile i još oko mjesec dana kod kuće dok se nismo uhodale. Moram priznati da mi je bilo jako teško ali sam bila uporna i nisam odustaja (mada nisam imala stručnu podršku) , i evo sad već 7 mjeseci sam sretna jer smo uspjele jer je to najbolja najzdravija i najjeftinija papica za moje sunce.

Ovim putem bih htjela dat podršku svim budućim mama da nikako ne odustaju jer je to nešto najljepše što mogu pružiti svom djetetu.

Članica Grupe za podršku dojenju

Podjeli:

Odgovori

error: Content is protected !!