Priča o dojenju 19

Draga Tereza, ako zelite stavit anonim. moju pricu, rado bi ju podjelila s Vama svima u grupi.

Prije 4 mj.na svijet je dosla moja curica. Rodila sam na car.rez jer su me dokt.zeznuli.

Prva moja neugodnost je bila kad mi je med.sestra rekla da ja nisam rodila neg sam operirana i pitala me kakva sam ja to pametnjakovicka kad u bolnicu nisam ponjela ad i flasicu. Kad sam joj rekla da cu dojit frknila je nosom i rekla da nevjeruje. Nakon sat vremena od poroda donjeli su mi je i otisli. Sama sam se namjestila i stavila na prsa,odma je prihvatila,nikad necu zaboravit taj osjecaj, ponos, sreca, strah su se izmjesali.

Ubrzo su mi nastale ranice jer ocito nije bio dobar polozaj,pitala sam sta da radim na sto su rekli snadi se. Pocela sam mazat labelom (tad nisam znala da da svojim ml.mogu) i pomoglo mi. Dosli smo kuc i sve bilo ok. mj dana, tad je jako pocela povracat i zavrsila u bolnici, tu sam opet dozivila neugodnost jer mi prvo nisu dali da ostanem s malenom, rekli su da joj nisam potrebna i da neizigravam jer joj nece bit nist od flasice. Kad nisam pristala nisu mi htjeli rec kakvi su nalazi, hvala Bogu jedna sestra je rekla da je sve ok.. Nastavili smo dojit jos neko vrijeme dok nas nisu uvjerili da mi je slabo mlijeko, tad sam joj prvi put dala ad. no moja mama mi je bila podrska i rekla da nevjeruje u to..izdojila sam se i nakon nekog vremena pogledala casu i vidjela ko kajmak 3 dana je bila na ad i bez prob.se vratili sisanju.

Nazalost nakon 2 mj.ponovno je bila na ad ovaj put sam ja poklekla no nisam imala mira,znala sam da to nije uredu. ovaj put je na boci bila 8 dana pa smo se postepeno vratili sisanju.

Bilo je svega al vise necu posustat uz Vasu podrsku sve je lakse Nezanimaju me ni moje takozvane prijateljice koje mi govore da sam luda sto tolko zelim dojit i da one nebi tak jer onda nemogu nikud od bebe. Velika im hvala kad vecu podrsku imam od nepoznatih zena iz ove grupe. Oprostite na dugom poostu al mala spava pa su me preplavila sjecanja koja sam htjela s Vama podjelit.

Vise se nepredajemo,pusa svima >

Autor: aninimna članica grupe za podršku dojenju na FB

Podjeli:

Odgovori

error: Content is protected !!