Priča o dojenju 34 – mleko druge majke

35 izdojeno mlekoDrage mame, čitam vas dosta dugo no na žalost saznala za vas prekasno, jer moja malena ne doji od svoja dva mjeseca.

Problemi su bili veliki, ali krivim savijetima je došlo do prestanka. Sada sa svojih godinu dana, prvi put je bubana, kurila mi je 3 dana do 39. slabo je pila i nisam znala što ću više, koristimo ad u kojem ne bih smjela pretjerivati zbog uputa. Požalila sam se na to svojoj prijateljici koja doji tandem. Na što mi je veselo ponudila svoje mlijeko za moju curicu. Ostala sam šokirana, otišla do nje sa izdajalicom i iako inače ne može izdojiti baš, jako se trudila da za moju curku nešto izdoji.

Izdajala na jednu, dok je mala cikila na drugu i eto, uspijela je skupiti 60ml. donjela sam doma svojoj curici i mislila u sebi, ajme pa ona će sada piti pravo mlijeko od kojeg može brže ozdraviti. Bojala sam se hoće li htjeti ili neće, ali ona je tih 60ml smazala za minutu da ne govorim da joj je to jedina tekućina koju je s guštom popila i napokon nakon toga živnula.
Draga moj prijateljica je ostavila kod sebe izdajalicu i opet će za nju izdajati ujutro, kad kaže da ima više mlijeka.

[wp_ad_camp_1]

Ne znam zašto želim da ovo znate, možda zato da vidite da i dalje ima dobrih žena kojima to nije problem, da vidite da je mm ipak čudesno i djeluje na dijete opet čudesno dok je bolesno. Jako jako sam sretna što mi pomaže, jer i njeni klinci su kurili, no brzo su ozdravili jer su puno cicali, ja nemam tu mogućnost, ali zato imam predivnu kolegicu koja mi pomaže u tome.

Mmajke, čitajte puno o dojenju i nedajte se pokolebati! Vidite da dojenje i nakon godinu dana može biti jako korisnu, kao u našem slučaju.

Tereza shvatit ću ako ovo ne želiš objaviti, jer ipak nisam baš puno toga pametnog napisala, ali ipak se radi o majčinom mlijeku za drugu bebu kada odlučimo na nju, bit ću potpuno spremna uz vas i svoju prijateljicu!

Ugodan dan vam želim i samo za kraj, malena mi više nema temperaturu.

anonimno – član grupe za podršku dojenju

Podjeli:

Odgovori

error: Content is protected !!