Žene greše iz straha, neznanja…

dojenje

Moje poštovanje, verovatno dobijate puno sličnih poruka, pa rekoh i ja, da kažem koliko mi je značila ova grupa i Vaš rad.

Naime, prva beba pre 9god, sisao dva meseca samo i još četiri kombinacija moje mleko i dohrana dok skroz nije izbavio moje mleko-ubediše me da mu moje mleko nije dovoljno…

Druga beba pre 4 god, sisala godinu dana, svaku nedoumicu sam rešavala prateći Vašu grupu i treća beba evo mesec i po ima, rodila se u 12:15, u 16h su mi je doneli i od tada sisa. Tri noći smo bili u porodilištu, danju je bila non stop sa mnom i na dojci na zahtev, a noću su je uzimali samo prve noći od ponoći do pola 5, druge noći od ponoći do 4 i treće su mi je već u 2 doneli sa rečima – budi nam ostale u boxu jer se navikla već da doji na zahtev.

U porodilištu sam par puta samo koristila pumpicu, a kući samo prve noći čisto da popusti pritisak. Verujte mi, čitajuci Vaše savete drugim ženama ja sam uspela oba puta da tako brzo uspostavimo ponudu potražnju.

Hvala Vam na tome, veliki pozdrav iz Vrnjacke Banje i puno uspeha u daljem radu.

Meni su značila tuđa iskustva, pa možda nekom bude pomoglo i moje iskustvo. Isto, npr. beba mi nije ni žuticu imala i pedijatar i babica u porodilištu su mi rekli da je eto baš dojenje od samog starta za to zaslužno. Primetila sam da novopečene mame, a i one kojima nije prvo dete, a nisu ranije dojile, da greše iz straha, neznanja, nedovoljno upornosti, jer lakše im izgleda dati formulu i znati da je dete sito, a ovako na svako kme dojenje!

Ja sam prvi put pogresila, zato drugi put nisam slušala savete okoline nego čitajuci Vaše savete bila sam uporna i isplatilo se, a sada smo već uigrani, i samo Bože zdravlja koliko god budemo mogli nastavljamo

Pozdrav

anonimno


Potrebna Vam je pomoć savetnice? Kliknite za više informacija

Podjeli:
error: Content is protected !!