06.07.2016. – Nevena Blagojev, vraćanje na dojenje

flasica dojenje

Poštovana Tereza,
Želim da se zahvalim na dragocenim savetima u vezi sa skidanjem bebe sa dohrane i vraćanja na dojenje, i pružim podršku majkama koje su u sličnoj situaciji kao što sam bila ja, jer – da, moguće je!

Prvo dete sam dojila bez problema, nije okusila kap formule, ali drugo dete je zbog nekih komplikacija sa tri nedelje pilo 420 ml dohrane i sisalo jedva 10-tak grama po podoju. Tad smo počeli da pratimo Vaše instrukcije, sve ostalo dosledno poštovali, i presrećna sam što mogu da kažem da moje dete već tri dana samo sisa, ne pije više formulu! 🙂 S tim što smo sa skidanjem završili brže, tj. stigli smo do 180ml dohrane kad je on počeo da je odbija, curilo bi mu sa strane, jednostavno bio je sit posle sisanja, mleka je već bilo koliko mu treba, tako da smo tad prekinuli režim i ukinuli dohranu sasvim.

[wp_ad_camp_1]

Merimo ga svakog jutra, dobija svojih 30-tak grama uredno, stolice su baš kakve treba da budu. Da nisam od prijateljice već čula da je uspešno vratila dete na sisanje prema Vašim instrukcijama, ne bih zaista verovala da je uopšte moguće, posebno ne kad se kreće od tačke na kojoj smo mi bili. Ali eto, uz dosta truda i upornosti, i uz neizbežnu podršku i pomoć ukućana, mi smo uspeli!

Hvala na svim savetima, srdačan pozdrav!

anonimno


Potrebna Vam je pomoć savetnice? Kliknite za više informacija

Podjeli:

Odgovori

error: Content is protected !!