Priča o dojenju 13

Pozdrav mame i Tereza!

Malo podrške od mene! Juče smo napunili 8mes. Rođeni smo sa 3950g i 54cm. Mleko mi nije nadošlo odmah pa je bebac dohranjivan u porodilištu na špric!

Povedena tim kad sam izašla iz porodilišta kupila AD i davala po 20-ak ml u veče. Posle dva dana nam došla patronažna videla AD i kaku i rekla mí da za tim nema potrebe,Tako izbacujem i tim malo ml i samo sika. Onda dolazi skok sa 2mes. i sva sreća te nalazim grupu inače bih i tu posustala jer do tad nisam čula za skokove. Fino smo napredovali do 4.mes. Tada smo dobíli oko 500g pa smo morali da vadimo KKS al sve bilo ok i nastavili dalje. Onda dolazi 5.mes. Tada isto dobili oko 400g. Dr. savetuje čvrste obroke! Ja ne odustajem i sikimo i dalje. Sa 6mes. smo imali 6850g. Od tada se nismo merili.

Sad imamo dva čvrsta obroka sikimo i pre obroka,i posle obroka i na 5,10,20,…min.kad god mu se prohte kao i prvog dana! Skoro nikako ne spavamo danju a uveče zaspi oko 8h pa do pola 1 i onda je zajedno spavamo do jutra a sika je na izvolte!

Da napomenem da mi je ovo četvrta beba i da sam jako PONOSNA na sebe što sam i pored silnih obaveza USPELA DA DOJIM! I da ne zaboravim, zato ovo i pišem svim mamam koje bi da odustanu, noćas se desilo čudo grudi su mi bile tvrde i pune mleka što se nije desilo odavno! 2-3puta u početku i vrlo brzo je uspostavljena ponuda i potražnja!

Ljubim vas drage moje dojilje i samo budite UPORNE to je caka kod dojenja!!! 🙂

Napisala: Jelena Kojadinović Drćelić


Potrebna Vam je pomoć savetnice? Kliknite za više informacija

Podjeli:

Odgovori

error: Content is protected !!