Priča o dojenju 58

dojenje

Dok sam ostala trudna mislila sam da je dojenje jednostavno i nisam puno o tome razmišljala.

Moja sestra je rodila 2ipol mjeseca prije mene i dok je došla doma iz bolnice pričala je kako nije malu znala stavit na cicu bez pomoći, ja to nisam vjerovala jer sam milslila da je jednostavno, daš bebi cicu i ona cica. Ona je uspjela dojit samo 2 tjedna zato što je bila uvjerena da ima slabo mlijeko zato što je slabokrvna i nije imala apetita. Bebi nije davala cicu dok je beba plakala jer je mislila da je dost da jede svaka tri sata i zato beba nije dobivala  na težini i uvela AD.

Onda sam ja rodila na carski i za par sati su mi bebu stavili na cicu i beba je cicala. Dva dana se nisam mogla od boli pomaknut, pa sam ih molila da mi dodaju bebu i stave na cicu. Oni su mi drugi dan rekli da sama moram uzet bebu i stavit ju na cicu,da žene drugi dan to znaju. Beba se plakala,a ja se nisam mogla pomaknut da ju uzmem,na svu silu sam se trudila, al nisam mogla, vikala sam da netko dođe, al sam ih čekala 2 sata. Molila sam ih da mi pomognu,al oni su mi uzeli bebu i dali glukozu da se smiri. Tražila sam savjete po raznim stranicama na facebooku i vasu grupu su mi preporučili, pa sam čitala.

[wp_ad_camp_1]

Treći dan mi je mlijeko došlo i našla se jedna sestra babica, koja mi je pomogla postvit bebu na cicu. Dok nje nije bilo , ja sam molila sestre da mi pomognu, međutim nisu htjeli. Rekli su mi dajte mu bočicu i to je bio odgovor. Beba se plakala i ja se plačem i molim sestru da mi pomogne, al nije željela , nego mi je uzela bebu i rekla da joj dam bebu kad se kod mene plače. Nisam joj dozvolila nego sam rekla nedam vam bebu, pomognite mi, to vam je posao. Okrenula se i otišla. Trudim se guram cicu, beba nemože ulovit. I 4. dan sam nekako u uspjela i beba je taj dan dobila 100 grama. Cjeli dan smo proveli na cici, a ja sretna i ponosna što sam uspjela. Onda zadnji dan mi izvade krv i kažu da sam slabokvrna. Otpuste me iz bolnice, a ja uvjerena da imam slabo mlijeko, kao i moja sestra.

Dođemo doma, beba plače svi oko mene viču imaš slabo mlijeko, a sestra mi već slaže AD. Nisam dozvolila nego rekla , ako treba dojit ću cijeli dan, sva sreća, pa sam taj dan pročitala da ne postoji slabo mlijeko. I uz pomoć ove grupe dojim već 4 mjeseca.

Beba napreduje po kilu mjesečno. Sestra mi ne vjeruje dok joj pričam da ne postoji slabo mlijeko, al ja joj tu nemogu pomoći. Nadam se da ću ga dojiti još puno mjeseca…

Anonimno


Potrebna Vam je pomoć savetnice? Kliknite za više informacija

Podjeli:

Odgovori

error: Content is protected !!