Mleko za starijeg brata

Zahvaljujući mom mlađem sinu, stariji bata dobija majčino mleko.

Dugo sam se borila sa starijim i mnogo smo problema imali i mnogo sam patila što nisam uspela da ga dojim. Mlađi sin je još u porodilištu zgrabio dojku i nije puštao, evo već punih pet meseci isključivo dojen. Srce mi je puno. 
Sinoć sam po prvi put napunila punpicu i dala starijem, on redovno preko pumpice dobija moje mleko. Razlika između njih je 13 meseci.
Hvala Vam najlepše što dajete ženama podršku. Za dojenje je potrebna vera, vera u sebe i bebu, ništa vise. Ne prepuštati se mislju, beba je gladna, beba je gladna, nego samo nuditi dojku kada god i bilo gde. Hraniti se redovno, to je period kada problemi treba da stanu, nista nije važnije i lepše nego prepustiti se bebi i dojenju bebe.
Svaka majka, koja posumnja u sebe, neka kaže sebi ja sam najbolja majka na svetu, baš tako sa naglaskom na ja. Jer svaka majka, koja se trudi to i jeste. Sve bebe plaču, to nije merilo dobre majke, zato nije važno šta Vam drugi kažu, ni što drugi ne veruju u vas. Najvaznije je da verujete u sebe i da se sve može rešiti.
anonimno
[wp_ad_camp_1]
Podjeli:

Odgovori

error: Content is protected !!